HABERLER

13.11.2014

SPOR OKULLARI

Gökhan Ataş:'Beşiktaşımız'a Faydalı Gençler Yetiştirip Altyapımıza Sunuyoruz'

BJK Futbol Okulları İdari Sorumlumuz Gökhan Ataş, Futbol Okullarımız'ın çalışmalarıyla ilgili internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Futbol Okulu Şenlikleri'ni bu sene ülke çapında gerçekleştirmeyi düşündüklerini belirten Gökhan Ataş, "Futbol okullarımızın kış dönemi çalışmaları başladı. Şuan yüze yakın futbol okulumuz var ve çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye ve yurtdışı da dahil olmak üzere çalışmalarımız sürüyor. Özellikle yurtiçinde Doğu ve Güneydoğu'da büyük bir aşama kaydettik. Bizlerin ve arkadaşlarımızın mücadelesiyle Doğu ve Güneydoğu da okullar açmaya çalışıyoruz. Bu sene altyapıdaki küçük yaş kategorilerine oyuncular kazandırdık. Geçen seneye nazaran küçük yaş kategorisindeki oyuncular çoğalmaya başladı. Her sene düzenli olarak İstanbul çapından yapılan futbol okulu şenliğimizi bu sene Türkiye genelinde yapacağız. Başkanımızın, yöneticilerimizin ve BJK Futbol Okulları Genel Koordinatörümüz Ufuk Pak'ın desteğiyle, denetleme grubumuzdaki arkadaşlarımızla büyük bir mücadele veriyoruz" dedi.

'Beşiktaş Bayrağı'nı her ülkede, ilçede ve mahallede dalgalandırmaya çalışıyoruz'
Almanya'da yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Gökhan Ataş, "Almanya’da Dortmund ve Stuttgart bölgelerinde çalışmalarımız var. Hollanda Futbol Okulu’nu tekrar hayata geçireceğiz. Onun dışında Amerika kıtasında da bir okul açmayı düşünüyoruz. Amerika’da futbol okulu açmak zor ama inşallah biz bu zoru başaracağız. Beşiktaş bayrağını her ülkede, ilçede ve mahallede dalgalandırmaya çalışıyoruz. Mücadelemiz büyük ve bu mücadelede arkadaşlarımızla birlikte çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

'Türk ve Dünya futboluna yetenekli oyuncular kazandırmak istiyoruz'
Gökhan Ataş konuşmasını şu şekilde tamamladı:
"Kırgızistan’dan bile oyuncumuzu Futbol Özkaynak Düzenimiz'e kazandırdık. Oyuncularımız altyapıya geçmek için sabırsızlar ama altyapıya geçmek o kadar kolay değil. Yetenekleri doğrultusunda yönlendirme yapıyoruz. 2006 yaş grubumuza iki tane yeni oyuncu yönlendirdik ve hocalarımız bu oyuncuları çok beğendi. Bizim altyapıya yönlendirdiğimiz oyuncular A Takım’a kadar yükselebiliyor. Bunlara örnek olarak Emre Metin, Muhammed Demirci ve Hasan Türk’ü söyleyebilirim. Bu sayıları arttırarak Türk ve Dünya futboluna yetenekli oyuncular kazandırmak istiyoruz."