HABERLER

30.10.2014

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz:36 Anafen Koleji:27

Beşiktaş Mogaz Takımımız, hazırlık maçında karşılaştığı İstanbul Anafen Koleji'ni 36-27 mağlup etti.

Milli maç arası dolayısıyla, İstanbul'daki bir diğer Hentbol takımı İstanbul Anafen Koleji ile bir hazırlık maçı oynayan Beşiktaş Mogaz, rakibini 36-27 mağlup etti.
 
Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan maça siyah-beyazlılarımız; İbrahim, Oğuzhan, Rasic, Viktor, Ozan, Bülent, Josip yedisiyle başladı.
 
Ekibimiz rahat bir tempoyla oynadı. İlk yarıda farklı hücum varyasyonları deneyen takımımız, Oğuzhan, Rasic, Ozan ve Bülent'in etkili oyunlarıyla devreyi 18-12 önde kapattı. 
 
Soyunma odasından döndükten sonra ilk yedideki tüm oyuncuları değiştiren antrenörümüz Müfit Arın tüm oyuncularımıza süre vermeye çalıştı. Anafen Koleji'nin zaman zaman farkı 3-4 seviyesine düşürmesine izin veren ve sonra yeniden tempo yakalayan yıldızlarımız, baştan sona önde götürdüğü maçı Oğuzhan'ın 5, Rasic'in 5, Viktor'un 3, Ozan'ın 5, Bülent'in 6, Dacevic'in 4, Uğur'un 4, Erwin'in 3 ve Taha'nın golleriyle 36-27 galip bitirdi. 
 
Beşiktaş Mogaz Takımımız hazırlık maçının ardından rutin antrenmanlarına devam edecek. Kara kartal 9 Kasım'daki Amasya Taşova Yibo Süper Lig maçı hazırlıklarını sürdürecek.