HABERLER

29.10.2014

VOLEYBOL

Beşiktaş:3 Palandöken Belediyesi:1

Erkek Voleybol Takımımız, Voleybol 1. Ligi’nin 3. haftasında karşılaştığı Palandöken Belediyesi'ni 3-1 yendi.

Beşiktaş İntegral Arena’da oynanan karşılaşmaya Erkek Voleybol Takımımız; Ahmet Arslan, Adriano Lamb, Mustafa Kırıcı, Niels Klapwijk, Leonardo Caldeira, Ferhat Akdeniz ve Ahmet Karataş (Libero) ile başladı.

Maça istediği gibi başlayamayan ekibimiz ilk teknik molaya 8-4, ikinci teknik molaya ise 16-14 geride girdi. Setin son bölümünde kendine gelen Erkek Voleybol Takımımız, art arda aldığı sayılarla oyunda üstünlüğünü kabul ettirdi ve ilk seti 25-23 kazandı(1-0).

İlk setin son bölümündeki iyi performansını ikinci sette de devam ettiren siyah-beyazlılarımız, ilk teknik molaya 8-7 geride girerken ikinci teknik molaya 16-15 önde girdi. Setin son bölümünde Palandöken Belediyesi'nin iyi oyununa karşılık veremeyen ekibimiz bu seti 25-21 kaybetti(1-1).

Karşılaşmanın üçüncü seti büyük bir çekişmeye sahne olurken ilk teknik molaya 8-5 ile Palandöken Belediyesi, ikinci teknik molaya ise 16-15 ile Erkek Voleybol Takımımız önde girdi. Büyük bir çekişmeye sahne olan son bölümde Niels Klapwijk ile etkili olan ekibimiz seti 32-30 kazandı(2-1).

Takımımız, maçın dördüncü ve son setine istediği gibi başlayamadı ve ilk teknik molaya 8-4 geride girdi. Daha sonra toparlanan Erkek Voleybol Takımımız ikinci teknik molaya 16-13 önde girdi. İyi oyununu son bölümde de sürdüren takımımız seti 25-22, karşılaşmayı 3-1 kazandı.

Palandöken Belediyesi karşısında Siyah-beyazlılarımız'ın en skorer oyuncusu 36 sayı ile Niels Klapwijk olurken onu 15 sayı ile Leonardo Caldeira ve 9 sayı ile Ahmet Arslan takip etti.

Erkek Voleybol Takımımız, Voleybol 1. Ligi'nin 4. hafta mücadelesinde, 1 Kasım Cumartesi günü saat 16:00'da Arkas Spor ile İzmir Atatürk Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.