HABERLER

28.10.2014

FUTBOL AKADEMİ

Davut Şahin, Altyapı Antrenörlerimizle Buluştu

Beşiktaşımızın eski futbolcusu ve eski altyapı sorumlusu Davut Şahin, ‘Ustalara Saygı’ isimli seminerde altyapı antrenörlerimizle bir araya geldi.

BJK Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar'ın yanı sıra tüm altyapı antrenörlerimizin katıldığı seminer yaklaşık 1,5 saat sürdü.
 
7 Antrenörümüz Şahin’in Öğrencisi
 
BJK Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar, U-21 Takımı Antrenörümüz Cem Özden, U-19 Takımı Antrenörümüz Yasin Sülün, U-16 Takımı Antrenörümüz Faruk Hakan Şahin, U-15 Takımı Antrenörümüz Ozan Köprülü, U-14 Takımı Yardımcı Antrenörümüz Aydın Tuna ve U-13 Takımı Antrenörümüz Hikmet Çapanoğlu’nun Türk Futbolu’na kazandırılmasında büyük emekleri bulunan Şahin, altyapımızın günümüzdeki halinden çok memnun olduğunu belirtti.
 
Geçmişten günümüze altyapımızın gelişiminde büyük mesafe katedildiğini belirten Şahin,
 
‘’Bugün geldiğimde tesislerin bu kadar gelişmiş olduğunu görmek beni çok mutlu etti. Altyapı sporcuları gözlemlediğim kadarıyla çok iyi bir tesiste güzel bir ortamda çalışıyorlar. Hocalar mantalite olarak bu işin ne kadar ciddi olduğunun farkındalar. Emrah hoca da altyapıdan öğrencimiz ve akademik olarak bu işe çok vakıf bir insan. Şuan gördüklerim beni mutlu ediyor, eski öğrencilerimizin işin başında olması ve bu organizasyona sahip çıkmaları çok güzel.
 
Seminer sonrasında Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar, Davut Şahin'e teşekkür etti ve günün anısına plaket takdim etti.