HABERLER

27.10.2014

FUTBOL AKADEMİ

Futbol Altyapı'da Zafer Haftası

Futbol Özkaynak Düzeni Takımlarımız hafta sonu oynadığı 5 müsabakanın 5'ini de kazandı.

'U-14 ve U-15 Takımlarımız Gol Yemedi'
25 Eylül Cumartesi günü U-14 ve U-15 Takımlarımız, ligin 6. hafta mücadelesinde Eyüpspor'u Alibeyköy Sahasında konuk etti.

U-14 Akademi Takımımız rakibini Batuhan ve Oğuzhan'ın attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

U-15 Akademi Takımımız ise rakip ağları tam 4 kez havalandırdı. Furkan (2), Anıl ve Tolga'nın golleriyle sonuca giden siyah-beyazlılarımız, rakibine gol şansı ise vermedi (4-0).

'U-16 ve U-17 Takımlarımız Farklı Kazandı'
26 Eylül Pazar günü ise altyapıda 3 karşılaşma vardı. U-16 ve U-17 Akademi Takımlarımız, Eyüpspor'a konuk oldu. Eyüp Bahariye Sahasında oynanan maçlarda U-16 Takımımız, rakip ağlara tam 5 gol bıraktı, ancak kalesinde de 2 gol gördü. Siyah-beyazlılarımızın gollerini Aydoğan, Hüseyin, Ali Baran, Mustafa ve Sadık Eren kaydetti.

U-17 Akademi Takımımız ise rakibine tam 4 gol attı. Can, Şiyar, Furkan ve Mustafa'nın golleriyle takımımız sahadan 4-0 galip ayrılmayı başardı.

'U-19 Takımımız Galip'
U-19 Akademi Takımımız ise ligin 7. haftasında Kayseri Erciyesspor ile zorlu bir mücadele yaptı. Siyah-beyazlılarımız, Devrim, Eslem ve Fatih'in golleriyle sahadan 3-2 galip ayrıldı.

'Emrah Bayraktar: Antrenörlerimizi ve oyuncularımızı kutluyorum'
Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar, hafta sonu oynanan müsabakalarda elde edilen 5 galibiyet ile ilgili internet sitemize şunları söyledi:

"Aldığımız galibiyetlerle beraber, takımlarımızda ve oyuncularımızda geliştirmek istediğimiz özelliklerin ne oranda sahaya yansıdığını gözlemleyebildiğimiz bir hafta oldu. Bu maçlardan aldığımız veriler ile bu hafta yapacağımız çalışmalara yön vereceğiz. Antrenörlerimizi ve oyuncularımızı kutluyorum"