HABERLER

26.10.2014

FUTBOL AKADEMİ

Eyüpspor:0 Beşiktaş:4 (U-17)

U-17 Akademi Takımımız, Akademi Ligi’nin 6. haftasında Eyüpspor’u 4-0 yendi.

Eyüp Bahariye Sahası’nda oynanan mücadeleye siyah-beyazlılarımız; İbrahim Akıncı, Musa Akarslan, Suat Gündüz, Selman Tasman, Şiyar Kepir, Bedirhan Yeşiltepe, Rıfat Can Aslan, Yusuf Can Abay, Burak Ceylan, Ömer Furkan Çağlar ve Mustafa Uğur Aygün ilk onbiriyle başladı.
 
Karşılıklı ataklarla geçen mücadelede iki takım da birbirine üstünlük sağlayamadı. Sol kanattan Burak ile atak yapan takımımız, pozisyondan yararlanamadı. Orta alanda Bedirhan ve Yusuf ile disiplinli bir oyun sergileyen takımımız, rakibine geçit vermedi. Sağ kanattan atak yapan takımımız, Rıfat Can’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Şiyar ile frikik kullanan takımımız kaleciuye takıldı. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelenin ilk yarısını siyah-beyazlılarımız, 1-0 önde tamamladı.
 
İkinci yarıya moralli başlayan takımımız, hızlı ataklarla rakip kalede gol aradı. Organize ataklarla hücumda gol arayan siyah-beyazlılarımız, bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı. Sağ taraftan kullanılan kornerde topa iyi yükselen Şiyar, attığı golle skoru 2-0’a getirdi. Orta saha mücadelesiyle geçen maçta iki takım da birbirine üstünlük sağlayamadı. Selman'ın rakibine yaptığı müdahele sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi. Kalemizde iyi yer tutan İbrahim, gole engel oldu. Musa’nın sağ kanattan açtığı ortaya iyi yükselen Furkan, attığı golle farkı 3’e çıkardı. Hücumda etkili oyununu sürdüren takımımızda oyuna ikinci yarı dahil olan Mustafa, kaleciyi çalımlayarak boş kaleye attığı golle skoru 4-0’a getirdi. Hücumda daha etkili olan siyah-beyazlılarımız, sahadan 4-0 galip ayrıldı.