HABERLER

25.10.2014

VOLEYBOL

Beşiktaş:1 Çanakkale Belediye:3

Bayan Voleybol Takımımız, Voleybol 1. Ligi'nin ilk haftasında karşılaştığı Çanakkale Belediye'ye 3-1 yenildi.

Beşiktaş İntegral Arena'da oynanan karşılaşmaya Bayan Voleybol Takımımız; Pelin Emniyetli, Sanja Starovic, Dilara Dağyar, Selime İlyasoğlu, Sinem Barut, Elif Onur Başaran ve Ayça Naz İhtiyaroğlu (Libero) ile başladı.

Maça oldukça hızlı başlayan Bayan Voleybol Takımımız, ilk teknik molaya 8-7 önde girdi. İyi oyununa devam ekibimiz ikinci teknik molaya da 16-15 önde girerken ilk seti 25-20 kazandı(1-0). Birince sette takımımız adına Sanja Starovic ve Selime İlyasoğlu'nun özellikle son anlardaki iyi oyunu dikkat çekti.

İkinci sette dengeyi kuran Çanakkale Bld. teknik molalara 8-6 ve 16-14 geride girse de özellikle setin son anlarında bulduğu sayılarla, başa baş geçen ikinci seti kazanarak maça dengeyi getirdi(1-1).

Karşılaşmanın üçüncü setine kötü başlayan Bayan Voleybol Takımımız, teknik molalara 8-1 ve 16-9 geride girerken ikinci teknik moladan sonra kendine geldi. Toparlanan ekibimiz skoru 24 -23'e kadar getirse de son sayıya engel olamadı üçüncü seti 25-23 kaybetti(1-2).

Üçüncü setin son anlarındaki iyi performansını dördüncü setin ilk bölümünde de devam ettiren ekibimiz ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Daha sonra toparlanan Çanakkale Bld. oyunda dengeyi kurdu ve art arda bulduğu sayılarla ikinci teknik molaya 16-14 önde girdi. Oyunun devamında da Çanakkale Bld.’nin iyi oyununa karşılık veremeyen Bayan Voleybol Takımımız dördüncü seti 25-17, karşılaşmayı da 3-1 kaybetti.

Bayan Voleybol Takımımız, Voleybol 1. Ligi'nin 2. hafta mücadelesinde, 1 Kasım Cumartesi günü saat 16:00'da Sarıyer Belediyesi ile deplasmanda oynayacak.