HABERLER

01.11.2014

FUTBOL

Fenerbahçe ve Partizan Karşılaşmalarının Biletlerinin Satışı Sürüyor

Beşiktaşımızın, Fenerbahçe ve Partizan ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı maçların biletleri tek maçlık ve 2 maçlık paket halinde satışa sunuldu.

Futbol Takımımız, 2 Kasım'da saat 19.00'da Fenerbahçe ile Spor Toto Süper Ligi Süleyman Seba Sezonu 8. haftasında, 6 Kasım Perşembe günü ise saat 20.00'da Partizan ile UEFA Avrupa Ligi 4. maçında karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe ve Partizan karşılaşmalarının biletleri, passo.com.tr internet sitesinden ve N Kolay noktalarından tek maçlık veya indirimli 2 maçlık paket halinde satışa sunuldu.

FİYATLAR AŞAĞIDAKİ GİBİDİR:


PASSOLİG KARTINIZ İLE;

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE MAÇINA BİLET ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

BEŞİKTAŞ - PARTİZAN MAÇINA BİLET ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

2 MAÇ İÇİN AVANTAJLI PAKETTEN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Aşağıda isimleri bulunan 6 Kartal Yuvası mağazamızdan da Passolig kartınız ile biletlerinizi satın alabilirsiniz.

Passolig ile Bilet satışı yapacak mağazalarımız şöyledir:

Zeytinburnu Kartal Yuvası
Bağdat Caddesi Kartal Yuvası
Mall of İstanbul AVM Kartal Yuvası
Marmarapark AVM Kartal Yuvası
Cevahir AVM Kartal Yuvası
Ankara Armada AVM Kartal Yuvası

Mağazalarımızdan Passolig başvurusu yapabileceğiniz gibi sahip olduğunuz Passolig kartınıza Beşiktaş-Fenerbahçe ve Beşiktaş-Partizan maçlarının biletlerini veya 2 maçlık indirimli paketi yükletebilirsiniz.Mağazalarımızdan tek maçlık passkart teslimatı da yapılacaktır.


BEŞİKTAŞ - PARTİZAN MAÇI İÇİN KAĞIT BİLET SATIŞLARI

Taraftarlarımız UEFA Avrupa Ligi maçı olması sebebiyle Beşiktaş-Partizan mücadelesini kağıt bilet alarak da izleyebilecektir. Kağıt biletlerinizi Vodafone Arena deniz tarafında bulunan Kombine Kart Satış Merkezi'nden satın alabilirsiniz. Merkezimiz 10.00-20.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Kağıt bilet satışları 5 Kasım Çarşamba akşamı sona erecektir. 6 Kasım saat 12.00'dan itibaren ise Atatürk Olimpiyat Stadı gişelerinden kağıt bilet satışlarına devam edilecektir.
KARTAL YUVASI MAĞAZALARIMIZDA KAĞIT BİLET SATIŞI YAPILMAYACAKTIR

KOMBİNE KART SATIŞLARINA ARA VERİLECEK

Beşiktaş-Partizan maçı kağıt biletlerinin satışa sunulması sebebiyle 7 Kasım tarihine kadar kombine kart satışları yapılmayacaktır.

ÖNCE KUZEY KALE ARKASI BİLETLERİ SATIŞA SUNULACAK

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe ve Beşiktaş - Partizan mücadeleleri için ilk olarak Kuzey Kale arkası satışa sunulacak, biletlerin tükenmesini takibin de Güney Kale arkası için satışlara başlanacaktır. 
 
Müsabakayı takip etmek isteyen %50 ve üzeri engelli taraftarlarımız, maçın oynanacağı gün bilet satış gişelerinden Passolig kartlarına bilet yüklemesi yaptırabileceklerdir.