HABERLER

21.10.2014

FUTBOL AKADEMİ

Serpil Hamdi Tüzün, Altyapı Antrenörlerimiz ile Buluştu

Beşiktaşımız'ın efsane antrenörlerinden Serpil Hamdi Tüzün, 'Ustalara Saygı' isimli seminerde altyapı antrenörlerimizle bir araya geldi.

BJK Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar'ın yanı sıra tüm altyapı antrenörlerimizin katıldığı sohbet toplantısını BJK TV canlı olarak ekrana getirdi.  
 
Futbol Özkaynak Düzeni'nin 'Ustalara Saygı' toplantılarının ilkine konuk olan Serpil Hamdi Tüzün, hem anılarını paylaştı hem de antrenörlerimize değerli tavsiyelerde bulundu. 
  
8 Antrenörümüz Tüzün'ün Öğrencisi
  
Futbol Özkaynak Düzeni'nde Emrah Bayraktar'ın yanı sıra U-21 Takımı Antrenörümüz Cem Özden, U-19 Takımı Antrenörümüz Yasin Sülün, U-16 Takımı Antrenörümüz Faruk Hakan Şahin, U-15 Takımı Antrenörümüz Ozan Köprülü, U-14 Takımı Yardımcı Antrenörümüz Aydın Tuna, U-13 Takımı Antrenörümüz Hikmet Çapanoğlu ve U-19 ve U-17 Takımı Kaleci Antrenörümüz Hakan Çalışkan’ı yetiştiren isim olan Serpil Hamdi Tüzün, günümüze dair önemli cümleler sarf etti. 
  
A Takım'da altyapıdan gelen oyuncuların olmasının önemine değinen Serpil Hamdi Tüzün, "İnşallah sahada genç takımdan gelen oyuncuları görürüz. Kalbimiz onlarla çarpıyor. Beşiktaş'ın buna ihtiyacı var" diye konuştu. 
 
Futbol A Takımımız'ın Avrupa'da iyi işler yaptığına değinen Tüzün, "Bunun daha iyi olmasını sizler sağlayacaksınız" diyerek de altyapı antrenörlerimize işlerine sıkı sarılmaları tavsiyesinde bulundu. 
 
'Süleyman Seba, Beşiktaş için büyük bir şanstı'
 
Onursal Başkanımız Merhum Süleyman Seba ile ilgili anılarına da değinen Tüzün, Seba'nın zor işleri başardığına değindi. Tüzün, "16 yıl başkanlık yapacak ve belirli bir standardın altına düşmeyecek. Maddi açıdan hep sağlam duracak, Seba, Beşiktaş için büyük bir şanstı" dedi.
 
Toplantı sonrasında Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar, Serpil Hamdi Tüzün'e teşekkür etti ve günün anısına plaket takdim etti.
 
BJK Futbol Özkaynak Düzeni Hakkı Yeten Tesislerimizi gezen Serpil Hamdi Tüzün, Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar’a Beşiktaş altyapısının emin ellerde olduğunu ve bundan mutluluk duyduğunu belirtti.