HABERLER

20.10.2014

FUTBOL

Olcay Şahan, BJK TV Canlı Yayınında Kendi Golünü Spiker Gibi Anlattı

Futbolcumuz Olcay Şahan, Sivasspor'a attığı golü BJK TV canlı yayınında anlattı.

Siyah-beyazlılarımız dün akşam oynadığı Sivasspor maçını 3-2 kazanırken karşılaşmanın ardından BJK TV'de yayınlanan 'Top Sizde' programına bağlanan futbolcumuz Olcay Şahan, attığı golü spiker gibi anlatarak programda keyifli anların yaşanmasına sebep oldu. Olcay Şahan'ın spiker gibi golünü anlattığı o anları videodan izleyebilirsiniz.

'Bizler inandık, onlar da inansın'
Ankara'daki taraftarlarımıza teşekkür ederek söze başlayan Olcay Şahan, "Bu statta oynamak bize büyük zevk verdi. Özellikle maçın sonuna doğru yapılan 'Şampiyon Beşiktaş' tezahüratı beni ve takım arkadaşlarımı çok etkiledi. Bizler inandık, onlar da inansın ve bu sezon Beşiktaş'ın sezonu olsun" dedi.

'Gökhan Töre, Beşiktaş için canı gönülden mücadele ediyor'
Gökhan Töre'yi tebrik eden Olcay Şahan, "Son haftalarda Gökhan Töre hakkında hep negatif haberler çıktı. Onu bu kadar çok yıpratmaları hiç hoş değil. Bugünkü oyunu bize şunu gösterdi; Beşiktaş için canı gönülden mücadele ediyor. Bende onu canı gönülden tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

'Demba Ba'nın böyle devam edeceğine inanıyorum'
Spor Toto Süper Lig'de gollerini atmaya başlayan yıldız futbolcumuz Demba Ba hakkında da konuşan Olcay Şahan, "Demba Ba takımımıza gol atmak için geldi ve bunu bugün yaptı. Kendisini tebrik ederim. Sezon sonuna kadar Demba Ba'nın lige böyle devam edeceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.