HABERLER

19.10.2014

FUTBOL AKADEMİ

Beşiktaş:3 Dardanelspor:0 (U-16)

U-16 Akademi Takımımız, Akademi Ligi 5. haftasında Dardanelspor'u 3-0 mağlup etti.

Albayrak Stadı'nda oynanan mücadeleye takımımız Halit Tokur, Veysi Doğan, Ali Baran Görmüş,  Hüseyin Seylığlı, Metin Güler, Aydoğan Karaca, Mertcan Açıkgöz, Mustafa Ethem Erboğa, Kenan Duran ve Sadık Eren Yıldırım ilk onbiriyle başladı.
 
Mücadeleye Dardanelspor başladı. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelede iki takımda birbirine üstünlük sağlayamadı. Sol kanattan Aydoğan ile atak yapan bulduğu pozisyonu değerlendiremedi. Kenan ile duran top kullanan takımımız rakip savunmaya takıldı. Hücumda ataklarını sıklaştıran siyah-beyazlılarımız Metin ve Kenan'ın golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.
 
İkinci yarıya baskılı başlayan ekibimiz rakibin atak yapmasına engel oldu. Sol köşeden korner kullanan Aydoğan, Kenan ile paslaşmasından sonra aldığı topta kaleciye takıldı. Rakibin hızlı atağında iyi yer tutan Ali Baran, pozisyonun gelişmesini engeledi. Hücumda rakibine oranla daha çok topla oynayan siyah-beyazlılarımız, Hakan'ın attığı golle durumu 3-0'a getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca takımımız, sahadan 3-0 galip ayrıldı.