HABERLER

15.10.2014

VOLEYBOL

Erkek Voleybol Takımımız, Yeni Sezon Öncesi Birlik Beraberlik Yemeğinde Buluştu

Erkek Voleybol Takımımız, sezonun ilk maçı öncesi düzenlenen birlik beraberlik yemeğinde moral depoladı.

Erkek Voleybol Takımımız bugün düzenlenen yemekte yeni sezon öncesi moral depolarken yemekte Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, Şube Koordinatörümüz Aziz Kalaoğlu, Erkek Voleybol Takımımız'ın antrenörü Meftun Eren ve Erkek Voleybol Takımı oyuncularımız tam kadro halinde yer aldı.

Levent Çifter: 'Hedefimiz, ligi ilk sekizde bitirmek'
Yemekten sonra açıklamalarda bulunan Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, ekibimizin geçen yıl beklentinin üzerinde bir başarı sergilediğini ve bu yıl da aynı performansı sürdüreceğini söyleyerek, "Geçen yıl 2. Lig'de mücadele ettik ve 1. Lig ile arasında hem bütçe hem de zorluk olarak ne kadar fark var herkes biliyor. Geçen seneki kadromuzdan bazı arkadaşlarımızı takımda tutarak üzerine yurt dışından takviye yaptık. Hocamız ve teknik ekibimiz bizimle beraber yıllardır çalışan kişiler. Erkek Voleybol Takımımız'da hedefimiz ligi ilk 8 içerisinde bitirmek. Uzun vadeli hedefimiz ise Beşiktaş'ın amatör branşlarının da Avrupa'da camiamıza ve taraftarımıza yakışacak şekilde iz bırakması. Bu yüzden onlara güveniyoruz. İnşallah sezonu arzu ettiğimiz yerde bitireceğiz" dedi.

Aziz Kalaoğlu: 'Lige galibiyetle başlamak istiyoruz'
Şube Koordinatörümüz Aziz Kalaoğlu ise, "Düzenlediğimiz yemekler ve kahvaltılar bu Yönetim Kurulumuz ile beraber geleneksel bir hal haldı. Bu yüzden başta Başkanımız Sayın Fikret Orman ve Yönetim Kurulumuz olmak üzere Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan ve Genel Koordinatörümüz Levent Çifter'e çok teşekkür ederim. Sezon öncesi çalışmalarda ekibimiz yoğun bir tempo ile yeni sezona hazırlandı ve kadromuzda herhangi bir sakat oyuncumuz bulunmuyor. Sezonun ilk maçında pazar günü Gaziantep Şahinbey Bld. ile İntegral Arena'da zorlu bir maça çıkacağız. İnşallah iyi bir oyunla galibiyete alarak lige başlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Meftun Eren: 'Pazar günü taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz'
Erkek Voleybol Takımımız'ın antrenörü Meftun Eren düzenlenen yemeğin takımın moral motivasyonunu artırdığını belirterek, "Artık takım olarak lige hazırız. Ekibimizde herhangi bir sakatlık veya eksiklik bulunmuyor. Sezonu pazar günü İntegral Arena'da saat 14:00'te oynayacağımız Gaziantep Şahinbey Bld. maç ile açacağız. Daha önce Gaziantep Şahinbey Bld.'ye iki kritik karşılaşmada kaybetmiştik. Bunlardan ilki geçen yıl 2. Lig'de oynadığımız maç diğeri ise bu yıl Süper Kupa'da mağlup olduğumuz maç. 3. defa kaybetmek istemiyoruz. Pazar günü saat 14:00'te tüm taraftarlarımızı, Gaziantep Şahinbey Bld. karşısında bizi desteklemeleri için İntegral Arena'ya bekliyorum" şeklinde konuştu.