HABERLER

15.10.2014

VOLEYBOL

Başkanımız Fikret Orman, Bayan Voleybol Takımımız İle Kahvaltıda Buluştu

Başkanımız Fikret Orman, bu sabah düzenlenen kahvaltıda Bayan Voleybol Takımımız ile bir araya geldi.

Başkanımız Fikret Orman'ın sürpriz bir şekilde katıldığı kahvaltıda ayrıca Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, Bayan Voleybol Takımımız'ın antrenörü Adnan Kıstak ile Bayan Voleybol Takımı oyuncularımız tam kadro halinde yer aldı.

'Beşiktaş forması her yerde en iyisini yapmaya çalışıyor'
Kahvaltı esnasında voleybolcularımız ile sohbet eden Başkanımız Fikret Orman, kahvaltının ardından yaptığı açıklamada, evinin yakınlarda olduğunu ve duyunca sürpriz bir baskın yapmak istediğini söyleyerek, "Bayan Voleybol Takımımız'ın ligi gelecek hafta başlıyor. İnşallah hayırlısı olur. Takımımızda çok sakat oyuncumuz var. Temennimiz; bir an evvel sakat oyuncularımızın iyileşmesi ve takıma katılması. Beşiktaş forması her yerde en iyisini yapmaya çalışıyor ve bizde desteğimizi vereceğiz" dedi.

Levent Çifter:'Takımımıza güveniyoruz'
Başkanımız Fikret Orman'ın ardından konuşan Genel Koordinatörümüz Levent Çifter ise her yıl düzenlenen kahvaltıların artık geleneksel hale geldiğini belirterek, "Sezon başlamadan teknik ekip ve oyuncular olarak bir araya geliyoruz ve moral depoluyoruz. Sağ olsun Başkanımız Sayın Fikret Orman da bize katılarak moral verdi. Önümüzdeki hafta Bayan Voleybol Takımımız'ın ligi başlıyor ve inşallah sezonu da böyle keyifli kapatacağız. Takımımıza bu konuda güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

Adnan Kıstak:'Başkanımız'ın ziyareti bizi oldukça mutlu etti'
Bayan Voleybol Takımımız'ın antrenörü Adnan Kıstak ise Başkanımız Fikret Orman'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek şu şekilde konuştu:
"Başkanımız Sayın Fikret Orman'ın ziyareti bizi oldukça mutlu etti. Oyuncularımız ile sezon öncesi moral depoladık. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik ama sakatlıklardan dolayı biraz üzgünüz. Yönetimimizin de desteği ile en kısa sürede eski gücümüze kavuşacağımızı düşünüyorum."

Bayan Voleybol Takımımız'ın oyuncularından Nilay Konar ise kahvaltının çok keyifli geçtiğini söyleyerek en kısa zamanda takıma geri dönmeyi umduğunu belirtti. Konar, Bayan Voleybol Takımımız'ın geçen yıl Avrupa'da elde ettiği başarıyı bu yıl Türkiye'ye taşıyacağına inancının tam olduğunu da sözlerine ekledi.