HABERLER

15.10.2014

BASKETBOL

Ahmet Kandemir: “Gruptan çıkabilmemiz için kendi evimizde kazanmalıyız”

Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir, Union Olimpija maçı öncesi internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Eurocup D Grubu ilk maçında bu akşam BJK İntegral Arena’da saat 19.30’da Union Olimpija ile karşılaşacak olan Beşiktaş İntegral Forex Takımımız’da Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir, bu önemli mücadele öncesinde internet sitemize açıklamalarda bulundu. Zor bir grupta yer aldıklarını söyleyen Ahmet Kandemir, şöyle konuştu;
 
“Gruptan Çıkabilecek Güçteyiz”
“Çok zor bir grupta yer aldığımızın farkındayız. Basketbol ekolü olan takımlarla mücadele edeceğiz. Union Olimpija, daha öncesi sezonlarda Euroleague’de oynamış ve kaliteli bir takım. Biz de kaliteli bir takımız ve bu gruptan çıkabilecek güçteyiz.”
 
“İlk Maçın Evimizde Olması Avantaj”
“Bu gruptan çıkmamız için öncelikle kendi evimizde maç kaybetmememiz gerekiyor. İlk maçın kendi evimizde olması bizim için bir avantaj ve gruba kazanarak başlamak istiyoruz. Taraftarımızın desteği bu maçta çok önemli. Grubun ilk maçında rakiplerimize burada nasıl bir atmosfer olduğunu göstermemiz lazım. Bu akşam salonun dolacağını düşünüyorum.”
 
“Etkili Basketbol Oynayarak Kazanmak İstiyoruz”
“Şu anda bir takım eksikliklerimiz var ama her geçen gün bu eksiklikleri gidererek daha iyiye gidiyoruz. Union Olimpija maçında da etkili bir basketbol oynayarak kazanmak istiyoruz. Gruba galibiyetle başlamak bizim için iyi bir motivasyon olacaktır.”