HABERLER

14.10.2014

VOLEYBOL

Adnan Kıstak: 'Elimizden gelenin en iyisini yapacağız'

Bayan Voleybol Takımımız'ın Antrenörü Adnan Kıstak ve takımımızın kaptanı Pelin Emniyetli internet sitemize açıklamalarda bulundu.

'Elimizden gelenin en iyisini yapacağız'
Bayan Voleybol Takımımız'ın sezon öncesi hazırlık dönemini anlatan Adnan Kıstak, hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, "4 Ağustos'ta sezonu açtığımızdan bu yana yeni sezon hazırlıkları iyi gidiyor. Bolu'da katıldığımız 1. Bolu Köroğlu Voleybol Turnuvası'nda şampiyon olduk ancak bu turnuvadan sonra bazı şanssızlıklar yaşadık. Eksik olmamıza rağmen, Süper Kupa B Grubu'nda 2. Lig'in şampiyonluğa oynayan ekipleri Halkbank ve Seramiksan'ın yanı sıra 1. Lig'in güçlü ekiplerinden Sarıyer Belediyesi'ni geride bırakarak 1. Tur'a kalmayı başardık. Skor açısından çok iyi sonuçlar elde ettik, ancak kadro olarak gerçekten çok zorlandık. Yönetim Kurulumuzun da desteği ile takımımızın eksiklerini tamamlamaya uğraşıyoruz. Elimizdeki kadroyla en iyi şekilde hazırlanıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Sezon başlarken hedefimiz ilk 5'ti, ancak yaşanan sakatlıkların ve aksiliklerin bizi biraz etkilediğini söyleyebilirim. Eksikliklerimizi giderdiğimiz takdirde aynı hedefimize ulaşmak için yoğun bir çaba sarf edeceğiz" dedi.

Pelin Emniyetli:'Hırslı ve istekliyiz'
Bayan Voleybol Takımımız'ın kaptanı Pelin Emniyetli ise yaptığı açıklamada Bayan Voleybol Takımımız'ın hırsına ve isteğine dikkat çekerek, "Yeni sezon hazırlıklarımızı yoğun bir şekilde çalışarak sürdürüyoruz. Takım olarak çok hırslı ve istekliyiz. Sezon öncesi hazırlık döneminde çok üzücü sakatlıklar yaşadık. O arkadaşlarımızın yokluklarını hem manevi hem de takıma katkı olarak hissediyoruz. Umarım en kısa zamanda onların boşluğunu doldurarak tekrar eski gücümüze kavuşacağız. Beşiktaş'ın her takımının olduğu gibi Bayan Voleybol Takımı olarak bizim de hedefimiz bütün maçlarda galibiyet elde etmek. Ligi ilk 4'te bitirerek Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.