HABERLER

13.10.2014

DERNEKLER

Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği’nden Anlamlı Ziyaret

Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bulunan Ereğli İbrahim İzmirlioğlu Huzurevi'ne ziyarette bulundu.

Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, derneğin yönetim kurulu ve dernek üyeleri, Kurban Bayramı'nın son gününde huzur evi sakinlerine bayram ziyaretinde bulundu. Oldukça neşeli geçen ziyarette hep beraber şarkılar söylenirken, ziyaretin ardından huzurevi sakinlerine hediyeler ikram edildi.

Tarkan Adik: 'Ziyaretten dolayı son derece mutluyuz'
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, geleneksel hale getirdikleri ziyarette huzurevi sakinleri ile birlikte hoş ve güzel vakit geçirdiklerini söyleyerek, "Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel huzurevi ziyaretimizi yaptık. Bu ziyaretteki amacımız; burada kalan büyüklerimizin elini öpüp, hayır dualarını almak. Bu sene de hem yönetim kurulu üyelerimiz, hem de genç kartallarımız ile bu ziyareti gerçekleştirdiğimiz için son derece mutluyuz" dedi.