HABERLER

01.10.2014

HENTBOL

Müfit Arın ve Predrag Dacevic'ten Açıklamalar

Beşiktaş Mogaz Takımımızın Antrenörü Müfit Arın ve hentbolcumuz Predrag Dacevic, Bursa Nilüfer Belediye maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’de 2’de 2 yaparak puanını 4’e çıkaran Beşiktaş Mogaz’ın deneyimli antrenörü Müfit Arın ve Sırp yıldızımız Predrag Dacevic, Nilüfer Bld. İle oynanan zorlu maçın ardından değerlendirmelerde bulundular.
 
Öncelikle bu zorlu deplasmanda 2 puanı almanın çok önemli olduğuna değinen Müfit Arın, "Çok zorlu bir maç periyodundan geçiyoruz. Eylül ayı boyunca, 1’i VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde olmak üzere toplam 6 resmi maç yaptık. Oyuncularımızın fiziksel direncinin düşmemesi için rotasyon planlarımızı ince eleyip sık dokuyarak gerçekleştirdik" dedi. 
 
Maçta temponun 2. yarıda yükseldiğine dikkat çeken Arın, "İlk yarı istediğimiz gibi bitti ancak 2. yarıda zorlandık. Nilüfer Bld. de iyi mücadele etti fakat oyuncularımın tecrübesiyle kazanmayı bildi. Hepsini tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
 
Sakatlıkların iyileşmeye başladığı dönemde, Ercan Aşıkoğlu’nun Bursa  Nilüfer Bld.maçını sakatlanarak tamamlayamamasını değerlendiren Arın, "Umarım hafta sonuna yetişir. Kolding maçında her oyuncumuzdan maksimum fayda sağlamalıyız, Ercan da bunlardan bir tanesi’’ diyerek sözlerini noktaladı.
 
Maçta 5 gol kaydederek Beşiktaş Mogaz Takımımız’ın galibiyetinde önemli pay sahibi olan Sırp yıldız Dacevic ise, "5 gol atmış olmam önemli değil, takımın kazanması çok daha önemli. Takım oyununu giderek daha ahenkli uygulamaya başladık. Ancak bu maç özelinde konuşmak gerekirse, biraz yorgunluktan biraz da bireysel hatalarımızdan farkın kapanmasına engel olamadık. Son dakikalarda taraftarımıza biraz stres yaşattık ama çok değerli bir 2 puanı hanemize yazdırmayı başardık’’ dedi.
 
28 yaşındaki tecrübeli sol oyun kurucumuz hafta sonu oynanacak KIF Kolding Kobenhavn maçını da değerlendirirken, "Hentbolun en büyük yıldızlarıyla aynı salonda olacağız. Kim Andersson, Kasper Hvidt, Bo Spellerberg gibi çok önemli oyunculara sahipler. Fakat biz, taraftarımızın da gücüyle, Kolding karşısında sürpriz kovalayacağız. Siyah-beyazlı renklere gönül veren tüm taraftarlarımızı, 5 Ekim Pazar günü saat 16:00’da Sinan Erdem’e bekliyoruz. Avrupa’ya gücümüzü göstermek istiyoruz’’ diyerek sözlerini tamamladı.
 
Bu arada Beşiktaş Mogaz, Bursa Nilüfer Bld. deplasmanından akşam saatlerinde İstanbul’a döndü. Yarını dinlenerek geçirecek kafile, Cuma sabahı itibarıyla Kolding maçı hazırlıklarına başlayacak.
 
Beşiktaş Mogaz VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nin 2. haftasında, 5 Ekim Pazar günü KIF Kolding Kobenhavn’ı Sinan Erdem Spor Salonu’nda ağırlayacak. Saat 16:00’da başlayacak karşılaşma, bilet ücreti ödenmeden takip edilebilecek.