HABERLER

Demba Ba: ‘Beşiktaş’ta yazabileceğim birçok hikaye var’

Futbolcumuz Demba Ba, Beşiktaş Dergisi Ekim sayısında çok özel açıklamalarda bulundu.

Sahaya çıktığında sadece Beşiktaş taraftarını değil, tüm futbolseverleri heyecanlandırmayı başaran bir yetenek Demba Ba. Ayağına top geldiği anda tehlike yaratmayı başarıyor, gerçek bir yırtıcı Kara Kartal! Şunu kararlılıkla söyleyebiliriz ki, Beşiktaşımız aradığı tipte bir santrfora kavuşmuştur. Ve inanıyoruz ki, Demba Ba Beşiktaş’ta gerçek bir efsane futbolcu olacak ve takımımızla birlikte unutulmayacak başarılara imza atacaktır. Futbolcumuz, Beşiktaş Dergisi Ekim Sayısı’na çok özel açıklamalarda bulundu. Demba Ba’nın çok özel fotoğraflarının da yer aldığı röportajın satırbaşları:
 
“Günün birinde Chelsea’de, Manchester United’da, Arsenal’de, Bayern Munich’de oynayabilmenin hayallerini kuruyordum ve bu düşlerimin bir gün gerçeğe dönüşebileceğine dair çok güçlü umutlarım vardı. Nitekim özellikle Chelsea’ye transfer olduğumda hayatımda çok önemli bir basamağı atlamış, hedeflerimde önemli bir fazı yakalamış olduğumu hissettim ve inancımı asla yitirmedim. Şimdi de Beşiktaş’tayım. Bu takımda hala yazabileceğim birçok hikaye var, doldurabileceğim birçok sayfa olduğunu düşünüyorum.”
 
“Nasıl ki kendimle ilgili saha içerisinde potansiyelimin en yüksek seviyesini göstermeye çalışıyorsam, maç esnasında ve antreman sırasında da aynısını sahadaki takım arkadaşlarımdan da beklerim. Onların da ellerinden gelenin en iyisini yapmalarını ve bütünlüklü bir performans ortaya koyabilmelerini dilerim ki futbolun ruhu olan kolektivizm hayata geçirilebilsin. Onlarla ilgili bu kadar beklentim varken aynı zamanda onların da özgüvenlerini yükseltebilmek için elimden geleni yapmak isterim. Maç sırasında tüm takım arkadaşlarımı olumlu etkileyerek onları maça motive etmek gibi; kimseyi demoralize etmeden, kırmadan, oyundan düşürmeden maça konsantre olmasını sağlamak gibi birbirimize karşı sorumluluklarımız var çünkü biz bir takımız.”