HABERLER

30.09.2014

HENTBOL

Bursa Nilüfer Belediye Maçı Hazırlıkları Tamamlandı

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Süper Lig’in 2. haftasında oynayacağı Bursa Nilüfer Belediye maçı hazırlıklarını bu akşam gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Nilüfer Spor Salonu’nda Antrenörümüz Müfit Arın ve Kondisyonerimiz Mesut Temizişler yönetiminde gerçekleşen antreman 2 saat sürdü. Takımımız antrenmana futsal oynayarak başladı. Ardından ısınma hareketlerine geçen siyah-beyazlılarımız, yaklaşık 15 dk. kas gruplarının hazırlığına yönelik çalışma yaptı. Top antrenmanına, idmanın 30. dakikası itibarıyla başlayan takımımız, öncelikle ikili kombinasyonlarla şut çalışması gerçekleştirdi. Antrenman boyunca özellikle oyunu merkezden kanatlara yaymak için farklı hucüm setleri deneyen Beşiktaş Mogaz Takımımız, 2 saatlik antrenmanın son bölümlerinde de farklı gruplara ayrılarak savunma ve hücum çalıştı.
 
Ivan Nincevic, David Rasic ve genç oyuncularımız Kubilay Yılmaz ve Taha Ayar hariç Bursa’da toplam 16 kişilik oyuncu grubuyla bulunan ekibimizde, akşam saatlerine doğru Erwin Jan Feuchtmann Perez’in soğuk algınlığında artış gözlendi. Şili asıllı Alman oyuncumuz, antrenmanı hafif tempoyla tamamladı. Süper Kupa maçında sakatlanan ve VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde forma giyemeyen yıldız sağ oyun kurucumuz Ozan Arifoğlu’ysa, önce düz koşu ve Masörümüz Sertan Aytaç’la yaptığı uzun ısınma sürecinin ardından top antrenmanına katıldı.
 
Beşiktaş Mogaz Takımımız, Bursa Nilüfer Belediyesi oyuncuları ve teknik heyeti tarafından dostça karşılanırken, salona girişte tüm oyuncular selamlaşarak dostluk mesajları verdi. Öte yandan Bursa Nilüfer Belediyesi’nin alt yapı sporcuları bir süre siyah-beyazlılarımızın antrenmanını takip etti. Antrenman sırasında tecrübeli Antrenörümüz Müfit Arın ile Nilüfer Belediyesi Antrenörü Fatih Işık kısa bir süre sohbet etti.
 
Takımımız antrenman aşamasının ardından konakladığı Bursa Crown Plaza Otel’de maç saatini beklemeye başladı.
 
Süper Lig’in 2.haftasında Beşiktaş Mogaz, yarın(1 Ekim) saat 16:00’da Nilüfer Belediyesi’ne Bursa’da konuk olacak. Mücadele saat 16:00’dan itibaren BJK TV’den canlı yayınla takip edilebilecek.