HABERLER

23.09.2014

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz'da Hedef İstanbul Anafen Karşısında Galibiyet

Hafta sonu Süper Kupa'yı kazanarak sezona iyi bir giriş yapan takımımız, Süper Lig’e de galibiyetle başlamayı hedefliyor.

Kurulduğu günden bu yana her yıl sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ‘Parkenin Kartalları’ 2014-2015 sezonunun ilk sınavını İstanbul Anafen Koleji karşısında verecek. Şimdiye kadar rakibiyle yaptığı hazırlık maçlarını dahi kaybetmeyen ekibimiz, sezonun ilk maçında kendi salon ve seyircisi önünde 2 puan hedefliyor. Hafta sonu VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde vereceği zorlu mücadele öncesi Kartal, 1’i yine İstanbul Anafen Koleji’yle hazırlık maçı kapsamında olmak üzere, 6 günde toplam 3 maç yapmış olacak. Siyah-beyazlılarımız, İstanbul Anafen Koleji’yle 18 Eylül Perşembe günü oynadığı hazırlık karşılaşmasında rakibini 38-30 mağlup etmişti.
 
Beşiktaş Mogaz’ı çok yoğun bir sezon bekliyor
Bu yıl hayli yoğun ve zorlu bir tempoya hazırlanan Beşiktaş Mogaz, Süper Lig’de yapacağı İstanbul Anafen Koleji karşılaşmasına, Süleyman Seba Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla hazırlandı. Başantrenör Müfit Arın, Yrd. Antrenör İlker Şentürk ve Kondisyoner Mesut Temizişler kontrolünde yapılan idman boyunca ekibimizin neşesi oldukça yerindeydi. Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda özellikle 3 numara organizasyonları yapan takımımız, kanatlardan yüklemeler de çalışarak hücum etkinliğini artırmanın yollarını aradı. Çok istekli çalışan siyah-beyazlılarımız, savunmadaki iştahıyla da parmak ısırttı.
 
Oyuncularımızın sağlık durumu;
Antalya’da oynanan Süper Kupa maçında sakatlanan ve sezon başında sakatlıkları baş gösteren oyuncularımızdan yoksun çalışan Beşiktaş Mogaz’da sakat oyuncularımız da dahil tüm oyuncular antrenmanda yer aldı. Süper Kupa maçında omzundan sakatlanan Ivan Nincevic, dizinde şişlik bulunan Ozan Arifoğlu, göğüs kafesinde sıkıntılar yaşayan Oğuzhan Büyük, geçen sezonun sonunda omzundan başarılı bir operasyon geçiren David Rasic ve ayak bileğinde hafif sakatlığı bulunan Viktor Ladyko, idman sırasında takımla birlikte topsuz çalışmalar yaptılar.
Kartal, 2014-15 Türkiye Hentbol Süper Lig’ini 24 Eylül Çarşamba günü İstanbul Anafen Koleji’yle oynayacağı karşılaşmayla açacak. Beşiktaş Mogaz, İstanbul Anafen Koleji’ni Süleyman Seba Spor Salonu’nda saat 19:00’da ağırlayacak.