HABERLER

19.09.2014

GÜNCEL HABERLER

Kristal Elma’dan Vodafone Arena’ya Dört Ödül

Dünyanın ikinci büyük pazarlama iletişimi ve yaratıcılık etkinliği olan ve 17-19 Eylül tarihleri arasında Santral İstanbul’da gerçekleştirilen Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri’nde Vodafone Arena için Vodafone Türkiye tarafından gerçekleştirilen yaratıcı kampanya ve reklamlar ikisi kristal olmak üzere toplam 4 ödülün sahibi oldu.

Bu yıl 26’ncısı düzenlenen Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri’nde Vodafone Türkiye’nin kreatif ajansı Tribal Worldwide İstanbul’un Vodafone Arena iletişimi için hazırladığı, Açıkhava dalında ‘Diğer’ kategorisinde Mobil Ağ konulu pankart çalışması ve Basın dalında ‘Spor’ kategorisinde Isıtma sistemi konulu pankart çalışması iki Kristal Elma kazandı.
 
Ayrıca Açıkhava kampanyası kategorisinde pankart çalışması Gümüş ödüle, Entegre Kampanyalar dalında ‘Diğer kategorisinde ise Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, futbolcularımız; Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal’ın rol aldığı ‘İş Makineleri’ temalı reklam filmi de bronz ödüle layık görüldü.
 
Kristal Elma Ödülü – Açıkhava dalında ‘Diğer' kategorisinde Mobil Ağ konulu pankart çalışması:
 
 
Kristal Elma Ödülü – Basın dalında ‘Spor’ kategorisinde Isıtma Sistemi konulu pankart çalışması:
 
 
Bronz Ödül – Entegre Kampanyalar dalında ‘Diğer’ kategorisinde İş Makineler konulu reklam filmi (videoyu yukarıdan izleyebilirsiniz)