HABERLER

18.09.2014

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz:38 Anafen Koleji:30

Beşiktaş Mogaz Takımımız, hazırlık mücadelesinde karşılaştığı Anafen Koleji’ni 38-30 mağlup etti.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye siyah-beyazlılarımız; Mesut Çebi, Uğur Çoban, Josip Buljubasic, Kubilay Yılmaz, Viktor Ladyko, Predrag Dacevic ve Ramazan Döne ilk yedisiyle başladı.
 
Mücadeleye siyah-beyazlılarımız başladı. İlk başlarda iki takım da birbirine üstünlük sağlamakta zorlandı. Kanatlardan etkili pozisyonlar bulan takımımız, bulduğu gollerle rakibin öne geçmesine engel oldu. Orta alanda Viktor ile oyun kuran siyah-beyazlılarımız, hücumda Tolga ile bulduğu gollerle farkı açtı. Karşılıklı sayılarla geçen ilk yarıyı siyah-beyazlılarımız, 16-10 önde tamamladı.
 
Takımımız ikinci yarıya; İbrahim Demir, Bülent Erkol, Şenol Boyar, Erwin Jan Fuechmann Perez, Ivan Nincevic, Ozan Arifoğlu ve Tolga Özbahar yedisiyle başladı.
 
Siyah-beyazlılarımız, ikinci yarıya hızlı başladı. Savunmada Erwin ve Tolga ile etkili olan takımımız, rakibin farkı kapatmasını önledi. Hücumda Şenol ile atak yapan takımımız, direğe takıldı. Ozan’ın yerde kaldığı pozisyonda Ivan ile 7 metre kullanan siyah-beyazlılarımız, skoru 24-20’ye getirdi. Kanat organizasyonları ile hücumda pozisyonlar bulan takımımız, bulduğu gollerle rakibin farkı kapatmasına engelledi (28-23).  Taha ile hücumda etkili pozisyonlar bulan takımımız farkı 7 sayıya çıkardı. Savunmada Josip ve Erwin ile iyi yer tutan takımımız, farkın açılmasını önledi. Rakibine oranla hücumda daha çok pozisyonlar bulan siyah-beyazlılarımız, salondan 38-30 galip ayrıldı.