HABERLER

16.09.2014

FUTBOL

Beşiktaş:1 - Çaykur Rizespor:1

Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında Beşiktaşımız, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Çaykur Rizespor’u ağırladı.

İki takımın da pozisyon üretmekte çok zorlandığı karşılaşma Ümit Korkmaz ve Olcay Şahan’ın karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi. Beşiktaşımız bu sonuçla puanını 4’e çıkarttı.

Beşiktaşımız sahaya Tolga, İsmail, Ersan, Pedro, Motta, Veli, Atiba, Olcay, Gökhan, Cenk ve Mustafa ilk 11’i ile başlarken, Çaykur Rizespor da Serkan, Orhan, Giray, Viera, Ali Adnan, Kıvanç, Kağan, Ümit, Holosko, Lualua ve Kweuke ilk 11’i ile sahada yer aldı.

Maça siyah-beyazlılarımız etkili başladı. Takımımız ilk anlardan itibaren oyunu Çaykur Rizespor yarı sahasına yıkmaya çalıştı. Konuk ekip kontrollü bir oyun sergilerken, iki takım da pozisyon üretmekte çok zorlandı.

Beşiktaşımız topa daha fazla hakim olan taraf olarak ön plana çıktı ancak ilk devrede gol gelmeyince soyunma odasına 0-0 eşiklikle gidildi.

Maçın ikinci devresine Çaykur Rizespor golle başladı. Konuk ekipte 48. dakikada sahneye çıkan Ümit Korkmaz, takımını 1-0 öne geçirdi.

Beşiktaşımız aradığı golü Olcay Şahan ile buldu. 81. dakikada Gökhan Töre’nin sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Çaykur Rizespor savunması topu uzaklaştırmak isterken ceza sahası içindeki Olcay Şahan topu önünde bulundu. Olcay’ın bekletmeden yerden çektiği şut ağlarla buluştu: 1-1.

Kalan bölümde Beşiktaş rakip kalede büyük bir baskı kurmasına rağmen maçta başka gol olmadı ve karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi.