HABERLER

İsmail Köybaşı, Taraftarlarımızı Beşiktaşımıza Destek Olmaya Davet Etti

Beşiktaş Dergisi'nin Temmuz ayı sayısının kapağında yer alan İsmail Köybaşı, hırsıyla dikkat çekiyor ve taraftarlarımızı takıma destek olmaya davet ediyor.

Beşiktaşımız ondan çok şey bekliyor.
İsmail Köybaşı, her zamankinden daha hırslı ve yeniden yeşil sahalarda kendisinden beklenilenleri vermek için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Beşiktaş Dergisi Temmuz sayısının kapağını süsleyen genç futbolcumuz, yeni stadımız Vodafone Arena’da oynamak için büyük heyecan duyduğunu ve Dolmabahçe’de top sürmeyi çok özlediğini söylüyor. Yeni sezonda da tüm taraftarları Beşiktaşımız’ı desteklemeye davet eden İsmail Köybaşı, her zamankinden daha azimli…
“Yaşadığım her anı değerlendirmek ve kendimi geliştirmek adına sırt çantamda topladığım değerler var. Çünkü her an büyüyorsunuz ve büyürken de kendinizi geliştirmeniz gerekir. Sadece futbolda değil. O yüzden benim de vaktim dolduğunda anlatmaya değer bir kaç hikayem olmalı. Buna inanıyorum.”
“Bence Beşiktaş’ın ve Beşiktaşlı olmanın en büyük gururudur taraftarımız. Bana sadece topu sürerken değil, hayatla mücadelemde de daima ileri bakmamı sağladıkları için onlara minnet borçluyum.”