HABERLER

04.07.2014

BASKETBOL

2. Beşiktaş - Kızılyıldız Basketbol Kampına Davet

Avrupa'nın en başarılı basketbol eğitim programı ikinci kez Türkiye'ye geliyor.

Avrupa’nın en köklü basketbol kulüplerinden Kızılyıldız (Red Star Belgrad)’ın yönettiği, gençler için Avrupa’nın en başarılı basketbol eğitim programı, Beşiktaş ile yeniden Türkiye’de.

Altyapı kategorilerinde modern stratejileri ve özel eğitim konseptiyle ünlü, bünyesinden yetişmiş genç oyuncuları ulusal / uluslararası düzeyde birçok başarı kazanmış Kızılyıldız’ın eğitim programı, Beşiktaş ile iş birliğiyle ve The Winning Express sponsorluğunda 27-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında İstanbul’da.

Eğitimler; 10:00 - 13:00 saatleri arasında, Akatlar’daki Terakki Vakfı Okulları Spor Salonu’nda (Adres: Ebulula Mardin Caddesi Öztürk Sokak, No:2 Levent-İstanbul) yapılacaktır. 

2014 Beşiktaş - Kızılyıldız Uluslararası Basketbol Yaz Kampı, Kızılyıldız ve Beşiktaş antrenörleri tarafından yönetilecek, 9-18 yaş kız ve erkek sporcuların deneyim kazanarak, takım oyununa adaptasyon ve bireysel gelişimlerini sağlayacaktır.

Kamp; oyuncularda dripling, şut, pas, temel bireysel yetenekler ve uygulamalı takım oyunu tekniği gibi konularda basketbolun temellerine hakim olmalarını sağlayıcı niteliktedir.

Genç oyuncuların, günümüzde NBA ve Euroleague’de forma giyen birçok oyuncunun gelişiminde doğrudan rol alan koçlarla çalışması ideal bir fırsattır. 

Kamp süresince oyuncular kendi yeteneklerini ortaya koyabilecek, yaş ve yetenek düzeylerine göre şut yarışmaları ve testlere katılacaklardır.

Kontenjanımız kısıtlıdır. Son başvuru tarihi 22 Ağustos 2014’tür.

KAMP KATILIM ÜCRETİ:  390 TL (8 Ağustos’a kadar, erken ödeme indirimiyle )
 
Not: Kamp katılım ücreti 8 Ağustos’tan sonra 450 TL’dir.

BAŞVURU ve İLETİŞİM: 0555 405 01 99

Kampta Oyunculara Beşiktaş ve Kızılyıldız’ın antrenman forma malzemeleri ve t-shirt’ler verilecektir.


Ayrıca kampın en iyileri için sürpriz ödüller....

Antrenörler hakkinda tum bilgiler

http://www.ibc-redstar.com/index.php/en/coaches/glisic-aleksandar
http://www.ibc-redstar.com/index.php/en/coaches/milan-mandaric