HABERLER

14.06.2014

HENTBOL

Hentbol Takımımız Erwin Jan Fuechmann Perez’i Transfer Etti

Hentbol Takımımız, Şilili orta oyun kurucu Erwin Jan Fuechmann Perez ile sözleşme imzaladı.

Üst üste 6 sezon Süper Lig şampiyonu olarak Camiamıza ve taraftarlarımıza büyük bir gurur yaşatan Hentbol Takımımız, transfer çalışmalarına devam ediyor.

Hentbol Takımımız son olarak Şilili orta oyun kurucu Erwin Jan Fuechmann Perez’i transfer ederek gelecek sezon ligde ve Avrupa’da başarılar yakalamak için kadrosunu güçlendirdi.

İç transfer çalışmalarını da sürdüren Hentbol Takımımız, Viktor Ladyko ile sözleşme yeniledi.

Orta oyun kurucu pozisyonunda görev alan Viktor Ladyko’nun sözleşmesi 1 yıl uzatıldı. Ülkesinde bulunan Ladyko, sözleşmesini fax yoluyla imzaladı.

Erwin Jan Fuechmann Perez Kimdir?

2 Mayıs 1990’da Şili Punta Arenas’ta dünyaya geldi. Alman pasaportu da bulunan oyuncu, sol ve orta oyun kurucu pozisyonlarında oynayabiliyor. Villa de Arzuda ve HC Aschersleben takımlarının formasını giymiş oyuncu geçtiğimiz sezonu Romanya ekibi Club Oderhei’de geçirdi. Şili milli takımıyla 52 maça çıkan Perez, bu maçlarda 162 gol kaydetti ve maç başına 3.1 gol ortalaması yakaladı. Şili milli takımı formasıyla 2011 yılında PAN America(Amerika Kıta Şampiyonası) Hentbol Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan Erwin Jan Fuechmann Perez, 2014-15 sezonu öncesi Beşiktaşımız ile sözleşme imzaladı.