HABERLER

03.06.2014

BASKETBOL

Yiğiter Uluğ Basketbol Genel Direktörlüğü Görevine Getirildi

Basketbol Genel Direktörlüğü görevine getirilen Yiğiter Uluğ için Başkanımız Fikret Orman’ın da katıldığı bir imza töreni düzenlendi.

Akaretler’deki kulüp binamızda düzenlenen imza törenine; Başkanımız Fikret Orman, Sayman Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Ürkmezgıl, Taraftarlar, Dernekler ile Basketbol ve Kürek Şubelerimizden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, Başkan ve Yönetim Kurulu Kurumsal Danışmanımız Tuğrul Yenidoğan ve eski basketbol genel direktörümüz Erman Kunter katıldı.
 
Başkanımız Fikret Orman, törende yaptığı konuşmada görevinden ayrılan Erman Kunter’e kulübümüze yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti ve şunları söyledi:
 
“Erman Kunter hocamız antrenörlük yapmak istediğini bize bildirdi, biz de kabul ettik. Erman Kunter, kulübümüz için önemli bir isimdir. Kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.”
 
“Yiğiter Uluğ, bilgisine deneyimine güvendiğimiz bir kişidir. Başarılı olacağına inancımız tamdır. Oluşturduğumuz yapının üzerine daha da koyarak önümüzdeki sezon daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. Yiğiter Uluğ’un Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.”