HABERLER

‘Vodafone Arena Muhteşem Olacak’

Başkanımız Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi’ne Vodafone Arena ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Hepimiz sabırsızlıkla Vodafone Arena Stadı’nın tamamlanıp, bir an önce evimize, yuvamıza, mabedimize kavuşmanın hayalini kuruyoruz. İnönü’nün güçlü tarihi mirasını, asil ruhunu arkasına alan Beşiktaşımız’ın yeni evi Vodafone Arena, yeni zaferler için inşa ediliyor. Her geçen gün inşaat yükseliyor ve tribünler ortaya çıkıyor. Öyle ki, 1903 Tirübünü’nün olduğu doğu tribünde bir kısım koltuklar dahi yerleştirildi. İşte Beşiktaş Dergisi de, her gün stat inşaatında önemli bir mesai veren Başkanımız Fikret Orman’la bu koltuklarda söyleşi gerçekleştirdi. Beşiktaş Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Serpil Kurtay, camiamızın merak ettiği birçok soruyu başkanımıza yöneltti. BJK İnönü Stadı’ndaki anılardan gelecekte yaşayacağımız zaferlerin, başarıların, heyecanların hayallerine kadar uzanan röportajımızın ayrıntıları Beşiktaş Dergisi Mayıs sayısında...
 
“Öncelikle Beşiktaş’ın kamuoyundaki güvenilirliğini oluşturmamız lazımdı, bunu oluşturduğumuzu düşünüyorum. Artık spor kamuoyunun bildiği bir gerçek vardır ki, Beşiktaş Türkiye’nin en büyük ve en köklü kulübüdür.”
 
“En önemli planımız, futbol ve basketbol yapılanmasıydı ki oralarda iyi bir yol kat etiğimizi düşünüyorum. Önümüzdeki senenin takımıyla alakalı da önemli işler yapacağımızı söyleyebilirim. Tesisleşme açısından da Beşiktaş o altın çağlarına geri dönmektedir. Stadımızın bitmesiyle de her şeyin çok daha iyi olacağını düşünüyorum.”
 
“Futbolla ilgili birçok projemiz var. Geçtiğimiz sezon zaten önemli bir yapılanma yapmıştık. Bu sezon üzerine biraz takviye yaparak önümüze bakacağız.”
 
“Beşiktaş, çok önemli bir marka. Güvenilirliğini ortaya koyduğu sürece de bu markaya çok önemli talepler geliyor. Bu işi iyi yönettiğimizi düşünüyoruz. Saygın bir şekilde sponsorluklarımıza yenilerini ekleyeceğiz.” 
 
“Başkanlığım döneminde UEFA Kupası ya da Şampiyonlar Ligi Kupası almak istiyorum. En çok istediğim şey bu. Ama en büyük hayalim kurumsal olarak iyi yönetilen bir kulüp olmak.”
 
“Beşiktaş aşkı bende büyük bir şey. Aşk olmadan, meşk olmaz derler, aynen öyle... Bu görevi, bu stadı yapma isteği çoktu bende, inşallah da bunu başarıp, yüzümüzün akıyla çıkarız.”
 
“Beşiktaş, büyük bir ailedir. Bu ailenin bir parçası olmak da Beşiktaş taraftarına keyif verir. Onun için de stat inşaatına gelirler, işçilere yemek ve tatlı dağıtırlar. Beşiktaş taraftarı olmak, böyle bir şey zaten. İşçilere ya da buradaki taşeronlara soruyorum, ‘Galatasaray’ın stadını yaparken başkanı gördünüz mü’ diye... İki ya da üç defa görmüşler, beni her gün görüyorlar. Burayı çünkü biz yapıyoruz. Bizim alın terimizle yapılıyor, bizim paralarımızla yapılıyor.”
 
Beşiktaş Dergisi’ne abone olmak için arayınız; 444 5 903