HABERLER

20.04.2014

FUTBOL

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic’den Açıklamalar

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, Fenerbahçe maçından sonra açıklamalarda bulundu.

“Derbide; futbol, koşu ve mücadele vardı. İki takımı da kutluyorum. Büyük bir mücadele ortaya koyduk. 40 dakika 10 kişi oynadık. Eksik kalınca sadece savunma yapmadık. Galibiyeti kovalaık, kalite ortaya koyduk. Her şeyi denedik. Bu koşullarda 1 puanın iyi olduğunu düşünüyorum.”
 
“Zor maçlar oynayacağız. Sivasspor karşısında dört oyuncumuzdan yoksun olacağız. Oyuncularıma içeride bu dört maça göre yaşamaları gerektiğini söyledim. Sivasspor maçında bu zamana kadar fazla forma şansı bulamamış oyuncularımızla mücadele edeceğiz. Bugünkü gibi oynarsak hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum.”
 
“Hakemle ilgili konuşmak istemiyorum. Maçın akışına göre hakemlerin bir şeyleri düşünmesi gerekir. Her şeyi kuralına göre uygularsanız hakemin Sow’u da atması gerekirdi. Fenerbahçe sadece iyi bir takım değil ayrıca iyi insanlardan oluşan bir takım. Maç sonrası Ersun Yanal ve Caner Erkin’i tebrik ettim. İlk yarıdaki maçta da Caner’in bir jesti olmuştu. Bugünün futbol dünyasında böyle jestler fazla yaşanmıyor. Caner Erkin, takdir edilmesi gereken bir davranış yaptı.”