HABERLER

01.05.2014

BASKETBOL

BJK Basketbol Okulları Kamp Duyuruları

BJK Basketbol Okullarımız Mayıs ve Haziran aylarında çeşitli kamplar düzenleyecek.

Her geçen gün büyüyen ve öğrenci sayısını arttıran BJK Basketbol Okullarımız, yaz aylarına girilirken öğrencilerimiz ve velileri için hoş vakit geçirebilecekleri kamplar düzenleyecek.
BJK Basketbol Okullarımız’ın yaz kampları şunlardır;
 
BJK BASKETBOL OKULLARI BABALAR-OĞULLAR KAMPI
 
4 Mayıs Pazar günü Şile'de gerçekleşecek olan kampımızda babalar ve oğulları gün boyunca çeşitli yarışmalar ve eğlence dolu bir gün geçirecekler. BJK TV’nin çekimler yapacağı kampımızda yoğun iş hayatından dolayı çocuklarıyla vakit geçiremeyen babalar için unutulmaz bir fırsat olacak. Sabah kahvaltısından sonra doğa yürüyüşü, ATV turu, paintball gibi çeşitli aktiviteler yapılacaktır. En son barbekü partisi ile sona erecek kampımıza resmi BJK Basketbol Okulları öğrenci ve velileri katılabilecektir. 
 

BJK BASKETBOL OKULLARI YAZ GELİŞİM KAMPI
ÇANAKKALE 18 MART ÜNİVİVERSİTESİ (17-22 HAZİRAN)
 
 
Kamp direktörlüğünü Basketbol Okullarımız Teknik Koordinatörü Dağhan Pulluk’un gerçekleştireceği, 5 Gece - 6 Gün sürecek olan kampımızda Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nin 2 kapalı spor solunu BJK Basketbol Okullarımız’ın kullanımına bırakılacaktır. Turnuva maçları ve antrenmanlarla spor okulları öğrencilerimizin gelişimleri altyapı antrenörlerimiz tarafından takip edilecek, yetenekli öğrencilerimiz altyapımıza girme fırsatını kazanacaktır.  
Antrenman ve maçların dışında Gökçeada ve Çanakkale Şehitliği’ne geziler düzenlenecek; deniz, kapalı havuz, çeşitli sosyal aktiviteler ile beraber çok eğlenceli bir kamp dönemi geçirilecektir. Kampımız boyunca BJK TV ekranlarında yayımlanacaktır.
 
6-16 Yaş aralığındaki sadece resmi BJK Basketbol Okullarımıza kayıtlı öğrencilerin katılabileceği kampımıza, aşağıdaki basketbol okullarımız katılabileceklerdir.
 
BJK Fulya Merkez Basketbol Okulu
BJK Beykoz Basketbol Okulu
BJK Maltepe Basketbol Okulu
BJK Sancaktepe Basketbol Okulu
BJK Üsküdar Basketbol Okulu
BJK Bağcılar Basketbol Okulu
BJK Koşuyolu Basketbol Okulu
BJK Göztepe Basketbol Okulu
BJK Levent Basketbol Okulu
BJK Sancaktepe Basketbol Okulu
BJK Avcılar Basketbol Okulu

BJK Ataşehir Basketbol Okulu