HABERLER

Başkanımız Fikret Orman’ın Beşiktaş Dergisi’ndeki Yazısı

Başkanımız Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi’nin Nisan ayı sayısında Camiamıza ve taraftarlarımıza seslendi.

Sevgili Beşiktaşlılar,
 
Beşiktaşımız’ı büyük başarılara taşıyabilmenin tek yolu; taraftarıyla ve yönetimiyle birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek, bu ortamı bozmaya yönelik girişimlere izin vermemekten geçmektedir. Futbol takımımızın sahada iyi bir oyun sergilediği, tüm spor kamuoyunun takdiridir. Daha kazanılacak çok maç ve elde edilecek çok puan bulunan bir ortamda, büyük Beşiktaş taraftarına ve camiamıza düşen yegane görev; tüm oyuncularımızı sahiplenmek, onların motivasyonlarını artırarak zafere yürümelerine yardımcı olmaktır. Taraftarlarımızın bundan sonraki tüm müsabakalarımızda da tribünlerde sergilediği centilmenlik ve fair-play ruhunu sürdüreceğine, başarıya giden yolda kulübüyle ve renkleriyle bütünleşeceğine, sahada terlerinin son damlasına kadar mücadele ederek bizleri zafere ulaştırmaktan başka bir gayesi olmayan oyuncularımıza her zamankinden daha fazla destek olacaklarına inancımız tamdır.
 
**
 
Vodafone Arena, bütün Beşiktaşlılar’ın el emekleri, alınterleriyle her geçen gün yükseliyor. İnşaatımızın 30 Ağustos’ta tamamlanmasıyla 41.903 kişilik stadımızın her noktasından taraftarlarımız keyifle maçlarını izleyecekler. Stadımızı tamamladıktan sonra hedeflerimizden biri de basketbol salonu yapmak. Her geçen gün kulübümüz daha da büyüyor. Sponsorlara güven verdikçe büyümeye de devam edeceğiz. Kötü günleri bir daha yaşamak istemiyoruz. Beşiktaş, bu ülkenin en eski takımı. 20 milyondan fazla taraftarımız var. Bu sevgi değil, bir tutku. Tutkunun tanımı Beşiktaş’tır. Beşiktaş’ı daha ileriye taşıma noktasında uyumlu çalışmalarını sürdüren yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.
 
**
 
Kulübümüzün 111. kuruluş yıldönümünde, Onursal Başkanımız Süleyman Seba’dan sonra ilk kez Beşiktaşımız’a bir tesis kazandırmanın gururu ve heyecanını yaşadık. Üyelerimize verdiğimiz, Avrupa ve Anadolu yakalarında sosyal tesis sözünün ilk adımı olarak Beşiktaş Belediyesi ile Akatlar’da bulunan kültür ve spor merkezinin kulübümüze devrine ilişkin protokolü imzaladık. Bu protokole katkı sağlayan İsmail Ünal’a teşekkür eder, yapımı en kısa sürede tamamlanacak olan yeni kültür ve spor merkezimizin tüm Beşiktaşlılar’a hayırlı olmasını dilerim.
 
**
 
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıldönümü olan 23 Nisan’ın aynı zamanda çocuk bayramı olarak kutlanması ülkemizin çocuklarına verdiği değeri simgelemesi bakımından son derece anlamlıdır. Büyük Önderimiz, En Büyük Beşiktaşlı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimize ve çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; tüm çocuklarımızın ve yavru kartallarımızın geleceğimizin teminatı olduğunu hatırlatıyor, Ulu Önderimizi minnetle ve özlemle anıyorum.
 
En derin sevgi ve saygılarımla,
 
Fikret Orman
Beşiktaş JK Yönetim Kurul Başkanı