HABERLER

25.03.2014

GÜNCEL HABERLER

Kulübümüz ile Beşiktaş Belediyesi Arasında Protokol İmzalandı

Başkanımız Fikret Orman ile Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Akatlar’da bulunan Kültür ve Spor Merkezi’nin kulübümüze devrine ilişkin protokolü imzaladı.

Akatlar Kültür ve Spor Merkezi’nde düzenlenen imza törenine; Başkanımız Fikret Orman, 2. Başkan ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Sayman Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Ürkmezgil, Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Kavalcı, Yeni Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Güner, Yatırımlar Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Yalçın KayaYılmaz, Futbol Dış Transfer, Dış İlişkiler ve Boks Şubesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Torunoğulları, Basketbol Şubemizden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Divan Kurulu Üyelerimiz, Kongre Üyelerimiz, futbolcularımız ve Beşiktaş Belediyesi meclis üyeleri katıldı.
 
İmza töreni öncesi bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, üyelerimize verdikleri sosyal tesis sözünün ilk adımı gerçekleştirdiklerini belirtti ve şunları söyledi:
 
“Beşiktaş İntegral Arena’nın yanında yer alan bu yeni arazimizle burası bir Beşiktaş Vadisi olacak. Beşiktaşlılara ait yeni bir kültür ve spor merkezinin sahibi olacağız. Üyelerimize Avrupa ve Anadolu yakalarında birer sosyal tesis yapma projemiz vardı. Bunun ilk adımını bu tesisle atmış olacağız. Onursal Başkanımız Süleyman Seba’dan sonra ilk kez Beşiktaşımız’a bir tesis kazandırmanın gururu ve heyecanını yaşıyoruz. Beşiktaşlı olarak siyasete uğurladığımız İsmail Ünal, kısa süre sonra yine aramızda olacak. Yaptığı çalışmalar nedeniyle kendisine teşekkürlerimi sunarım. Yeni kültür ve spor merkezimin tüm Beşiktaşlılara hayırlı olsun.”
 
Beşiktaş Belediye başkanı İsmail Ünal, 3 ay sonra tesisin kullanıma hazır hale geleceğini belirterek, “Onursal Başkanımız Süleyman Seba’ya acil şifalar dileyerek sözlerime başlamak istiyorum. Beşiktaş, bir lira ödemeden bu tesise sahip olacak. 3 ay sonra kültür ve spor merkezi kullanıma hazır hale gelecek. Başkanımız Fikret Orman’dan kültür ve spor merkezine giden yürüyüş alanında Beşiktaşımız’a hizmet etmiş büyüklerimizin heykellerini dikmesini rica ediyorum. Protokolünü imzaladığımız bu tesis Beşiktaş ve Beşiktaşlılara hayırlı olsun” diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından Başkanımız Fikret Orman ve Beşiktaş Belediye başkanı İsmail Ünal, BJK İntegral Arena arkasında, Akatlar Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan Kültür ve Spor Merkezi'nin kulübümüze devrine ilişkin protokolü imzaladılar.
 
Protokolün imzalanmasından sonra Başkanımız Fikret Orman, Beşiktaş Belediye başkanı İsmail Ünal, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, üyelerimiz, futbolcularımız ve Beşiktaş Belediyesi meclis üyeleri toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Tören sonrası Olcay Şahan ve Cenk Gönen basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
 
Olcay Şahan, Kültür ve Spor Merkezi’nin Beşiktaşımız için hayırlı olması dileğinde bulunurken file bekçimiz Cenk Gönen, ‘Camiamızın aydınlık yarınları için büyük bir adım atıldı. Burada olduğum için kendimi çok mutlu hissediyorum’ dedi.