HABERLER

Serdar Kurtuluş Yavru Kartal Dergisi’ne Konuştu

Tecrübeli futbolcumuz Serdar Kurtuluş, yavru kartallarımızın sorularını yanıtladı.

Ben Boran Demir. 10 yaşımdayım. BJK Koleji 5. sınıf öğrencisiyim. En sevdiğim ders fen bilgisi. Büyüyünce oyuncu olmak istiyorum. Takımımızda en sevdiğim futbolcu Hugo Almeida.
 
Ben Toprak Demir. 10 yaşımdayım. BJK Koleji 5. sınıf öğrencisiyim. En sevdiğim ders İngilizce. Büyüyünce oyuncu olmak istiyorum. Takımımızda en sevdiğim futbolcu ise Atiba Hutchinson.
 
Biz fanatik yavru kartallar olarak futbolcumuz Serdar Kurtuluş’u BJK Nevzat  Demir Tesisleri’nde ziyaret ettik. Futbolcu abimizle sohbet edip, beraber fotoğraflar çektirdik. Daha sonra röportajımıza başladık. İşte futbolcumuza sorduğumuz sorular ve onun verdiği yanıtlar...
 
Toprak Demir: Futbola nasıl başladınız?
Bursa doğumlu olduğum için 7 yaşımda Bursaspor’un altyapısında futbola başladım. 2004 yılında ise A takıma çıktım. İki sezon orada oynadıktan sonra 2006 yılında Beşiktaş’a transfer oldum. 2006-2009 yılları arasında Siyah-Beyaz formayı giydikten sonra Gaziantepspor’a transfer oldum. Orada da 4 sezon geçirdim. Bu sezon başında ise tekrar Beşiktaş’a transfer oldum. Kısaca futbol hayatım bu şekilde devam etti.
 
Boran Demir: Beşiktaş’a geri dönünce neler hissettiniz?
Açıkçası ayrıldığımda üzülmüştüm. Dolayısıyla tekrar geri döndüğüm için çok mutluyum. Çünkü bu camiayı gerçekten çok seviyorum ve hizmet edebildiğim için çok sevinçliyim. Umarım fiziğim el verdiği sürece futbol hayatımı burada sürdürürüm. Beşiktaş’ta kalıcı olmak ve başarılar elde etmek istiyorum.
 
Toprak Demir: Futbol dışında neler yapıyorsunuz?
Genelde ailemle vakit geçiriyorum. 15 aylık Elif adında bir kızım var. Fırsat buldukça hep beraber geziyoruz. Gerçi hayatımın çoğu ev-antrenman arasında geçiyor ama bazen eşimle sinemaya gidiyoruz. Tabii kızım küçük olduğu için zorluk olabiliyor. Büyüdükten sonra onunla da sinemaya gitmek istiyorum.
 
Boran Demir: Beşiktaş taraftarları sizi ve takımı nasıl etkiliyor?
Beşiktaş taraftarları Türkiye’nin en ateşli taraftar grubu. Bu takıma da olumlu yönde yansıyor. Biz taraftarlarımızın önünde futbol oynamaktan çok zevk alıyoruz, çok farklı duygular içine giriyoruz. Bu sezon bunun dezavantajını çok yaşadık, taraftarsız oynadığımız maçlarda. Çünkü her futbolcu için taraftarlar bir güçtür. Buna rağmen elimizden gelen mücadeleyi gösteriyoruz.
 
Toprak Demir: Şu anda sağbekte oynuyorsunuz. Daha önce ön liberoda da oynadınız. Başka hangi mevkilerde oynayabilirsiniz?
Görev verildiğinde ve ihtiyaç duyulduğunda orta sahanın her yerinde, hatta stoperde de oynayabilirim. Böyle bir oyuncu olduğum için şanslıyım. Bu benim için avantaj. Ama sonuçta sağbek oyuncusuyum ve burada oynamayı seviyorum. Beşiktaş’a da şu anda bu şekilde hizmet ediyorum.
 
Boran Demir: Küçüklüğünüzde hangi takımı tutuyordunuz?
Beşiktaş’a küçüklüğümden beri sempatim var, çok seviyorum. Ayrıca profesyonel bir futbolcunun görevi oynadığı takım için sonuna kadar mücadele etmektir. Ben de bunu yapmaya çalışıyorum. Dolayısıyla Beşiktaş’ı tuttuğumu söyleyebilirim.
 
Toprak Demir: Hayvanlarla aranız nasıl?
Hayvanlarla çok haşır neşir olduğum söylenemez. Ama bir köpek sahibi olmak her zaman içimde ukte olmuştur. Fırsatım olursa köpek bakmak isterim. Tercihim de Sivas Kangal olur.
 
Boran Demir: En beğendiğiniz müzisyen ve oyuncular kimler?
Açıkçası yabancı müzikle pek aram yok. Hatta hiç dinlemiyorum diyebilirim. Daha çok yerli müzikleri tercih ediyorum. En sevdiğim sanatçılar ise Sezen Aksu, İbrahim Tatlıses ve Hakan Altun. En sevdiğim oyuncular ise Gürkan Uygun, Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Necati Şaşmaz.
 
Toprak Demir: Serdar Kurtuluş ve Beşiktaş’ın hedefleri nedir?
Burada kalıcı olmak ve en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum. Bunun da yapacağım en iyi şekilde olmasını ve Beşiktaş’ı başarıya taşımayı  istiyorum. Tabii bu bir kişiyle değil ekip olarak gelecek bir şey. Biz takım ruhunu yakalarsak Beşiktaş’ın Avrupa ve şampiyonluklar gibi bitmeyen hedeflerine katkı sağlayabiliriz.
 
Boran Demir: Yavru kartallara neler söylemek istersiniz?
Siz yavru kartallar, umuyorum ki geleceğin kartalları olursunuz ve bizi her zaman desteklersiniz. Bu takıma gönül veren taraftarların içinde siz de en iyi şekilde yer alacaksınız. Geleceğimiz sizsiniz…
 
Toprak&Boran Demir: Teşekkür eder başarılar dileriz.
 
Abone olmak için: 0850 811 1903