HABERLER

Vodafone Arena Stadı İhale Bilgilendirmesi

Vodafone Arena Stadı Yenileme Projesi 1. Kısım Kaba İnşaat İşleri ihalesi ile ilgili teklif zarfları bugün açıldı.

Akaretler'de bulunan kulüp binamızda yapılan İhale Komisyonu toplantısına, İkinci Başkan ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Sayman Üyemiz Ahmet Ürkmezgil, Yeni Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Güner, Hukuk İşleri ve Finansmandan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Melih Sami Esen ile BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürümüz M.İhsan Coşkun ve teknik sorumlularımız katıldı.

İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, toplantının başında basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Değerli basın mensupları, hepinize iyi günler diliyoruz. Bugün burada Beşiktaş’ın yenilenecek olan stadının yürüyen işlerinin devamını kapsayan kaba inşaatın işçiliği ile ilgili bir ihale yapacağız. Bu ihaleye şu ana kadar teklif verme süresi saat 14.00’a kadardı. Saat 14.00'e kadar teklif alan firma sayısı 8, teklif veren firma sayısı 5. Bunların tekliflerini biraz sonra değerlendireceğiz. Bununla ilgili de sonuçlar kamuoyuna açıklanacaktır. Sizlere bilgi olarak verilecektir. Görüldüğü üzere biz Beşiktaş’ın Vodafone Arena Stadı’nı yapmak için çok hızlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bugünki ihalede bu işin bir parçası. Hepinize çok teşekkür ediyorum."

Ahmet Nur Çebi'nin açıklamasının ardından basın mensupları salondan ayrıldı. BJK TV kamerasının kayıt ettiği İhale Komisyonu toplantısı, yaklaşık 2 saat sürdü.

Toplantıda, teklif veren firmaların dosyaları açıldı. Teknik konulardaki teklifler incelendi. Mali konularda detaylı inceleme yapılması kararı alınarak, toplantı ileri bir tarihe ertelendi.