HABERLER

06.09.2013

FUTBOL

Galatasaray Maçı Biletleri Genel Satışa Çıktı

Yediden yetmişe tüm Beşiktaşlılar'ın aileleri ile birlikte izleyebileceği, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağımız ilk derbi maçına tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz.

Beşiktaşımız’ın Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın biletleri Biletix'ten satışa çıktı.

Spor Toto Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan siyah-beyazlılarımız, bu önemli karşılaşmada Atatürk Olimpiyat Stadı'nda taraftarlarımızın desteği ile yeni bir galibiyet elde etmenin hesabını yapıyor. 

Bu sezon sahadaki mücadelesi ile taraflı tarafsız tüm sporseverlerin hayranlığını kazanan siyah-beyazlılarımızın oynayacağı sezonun ilk derbisine ilgi büyük olacak.

Taraftarlarımızın çok gecikmeden biletlerini almalarını tavsiye ediyor ve Beşiktaşlı aileleri çocukları ile birlikte futbol şölenine davet ediyoruz. 

İlk olarak Kongre Üyelerimiz, Kart 1903 ve BJK Bonus Card sahibi taraftarlarımız için satışa sunulan biletler genel satışa çıktı. 


Her bir taraftarımız yalnızca 6 adet bilet satın alabilecektir.

Taraftarlarımız biletlerini www.biletix.com sitesinin yanı sıra,0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi'nden ve Biletix standlarından alabilirler.
 
BİLET SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Biletix satış kanallarını kullanarak Galatasaray maçı için bilet satın alan taraftarlarımızın biletlerini Biletix satış noktalarından teslim almaları gerektiğini önemle hatırlatırız.

Tüm Beşiktaşlı aileleri bu önemli karşılaşmada Beşiktaşımız’a destek olmak için tribündeki yerlerini almaya ve tribünleri bütünüyle doldurmaya davet ediyoruz.

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanancak Beşiktaş – Galatasaray maçının bilet fiyatları şöyle:

Kuzey Kale Arkası: 40TL
Doğu Tribün: 80TL
Batı Tribün:100TL
Batı VIP: 250TL