HABERLER

19.12.2012

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız'dan Rahmi Koç’a Ziyaret

Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Beşiktaş RMK Marine Takımımız’ın teknik ekibi ile oyuncuları Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç’u ziyaret etti.

Başkanımız Fikret Orman, İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Amatör Şubeler Komitesi Üyemiz Erdal Karacan, Genel Koordinatörümüz Levent Çifter ile Beşiktaş RMK Marine Takımımız’ın teknik ekibi ve oyuncuları Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç’u makamında ziyaret etti.
 
Çok samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkanımız Fikret Orman, Beşiktaş RMK Marine Takımımız’ın teknik ekibi ve oyuncuları adına, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç’a, ‘En Yararlı Sponsorluk’ plaketi takdim etti ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Şubemize vermiş olduğu destek nedeniyle teşekkürlerini sundu. Ayrıca Başkanımız, Rahmi Koç’a isminin yazılı olduğu Beşiktaş RMK Marine Takımımız’ın formasını hediye etti.
 
Sporcularımızla tek tek ilgilenen ve sohbet eden Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, Beşiktaş RMK Marine Takımımız’ın elde edeceği başarılarla tüm Beşiktaşlıları gururlandıracağını anlatarak, “RMK Marine şirketimizin sponsorluğunu, engelli sporcuların başarılarına destek olmak adına mühim buluyorum. Bildiğiniz üzere, Koç Holding’in yürüttüğü "Ülkem İçin Engel Tanımıyorum" projesi engellilik konusunun hak temelli bir yaklaşım ile ele alınması adına önemli adımlar atmakta fevkalade önemli bir proje. Ancak engellilik konusunda duyarlılık oluşması bağlamında daha gidilmesi gereken çok yol var. Engelli sporunun gelişmesi adına duyarlılık oluşturmak son derece mühim. Bu bilincin tüm Türkiye’ye dalga dalga yayılmasını ve engelli sporcuların gelecekteki başarıları için örnek olmasını diliyorum” diye konuştu.
 
Kulübümüz ile RMK Marine şirketinin yaptığı işbirliğinin, Türkiye için önemli bir örnek teşkil ettiğini belirten Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:
 
“Engelli sporunun ve sporcularının desteklenmesi büyük önem taşıyor çünkü engelli sporcularımız tüm dünyaya başarılarını gösterebilecek yeteneğe ve birikime sahipler. Bu konuda atılacak tüm adımların arkasında yer alacağız. RMK Marine şirketiyle yürüttüğümüz işbirliği Türkiye için önemli bir örnek teşkil ediyor. Geçtiğimiz hafta yaşanan olaylar bizleri çok üzdü. Umarım bir daha başta engelli sporcuların müsabakaları olmak üzere, hiçbir spor alanı bu tür üzücü görüntülere sahne olmaz.”