HABERLER

Beşiktaş RMK Marine:92 KKTC:72

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Süper Lig ilk hafta maçında KKTC’yi 92-72 yendi.

Antrenörümüz Tacettin Çipa yönetiminde ligde ilk maçına çıkan siyah-beyazlılarımız, Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan maça; Kaan Dalay, Bülent Yılmaz, Deniz Acar, Engin Ekinci ve Ali Alu beşiyle başladı.
 
Takımımız, maçtaki ilk sayısını Kaan Dalay ile buldu. Savunmada disiplinli bir görüntü çizen Ekibimiz, hızlı hücumlarla farkı açtı ve ilk periyot 22-15 üstünlüğümüzle tamamlandı. İkinci periyotta konuk ekibin farkı eritme çabalarına Aytaç Ercan ve Bülent Yılmaz’ın basketleriyle karşılık veren siyah-beyazlılarımız, soyunma odasına 41-32 galip gitti.
 
İkinci yarıya skor üstünlüğünün verdiği avantajla başlayan Takımımız, arka arkaya bulduğu basketlerle farkı 20 sayıya kadar çıkardı. 3. periyotta 27 sayı üreten siyah-beyazlılarımız, final periyotuna 68-49 önde girdi. Son periyotta rahat bir oyun ortaya koyan Ekibimiz, rakibiyle arasındaki sayı farkını korumasını bildi ve salondan 92-72 galip ayrıldı.
 
Karşılaşmada en skorer oyuncumuz 22 sayı atan Bülent Yılmaz olurken, onu 20 sayıyla Aytaç Ercan takip etti.
 
Ayrıca karşılaşmayı; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Spor Bakanı Hüseyin Özgürgün, RMK Marine Kurumsal İletişim Müdürü Şebnem Kadıoğlu ve eski yönetim kurulu üyemiz Necip Sever tribünden takip etti.