HABERLER

01.08.2012

GÜNCEL HABERLER

adidas İmzalı Beyaz Formamız Satışa Çıkıyor

Futbol Takımımız’ın yeni sezonda giyeceği, adidas tarafından tasarlanan ‘Beyaz Forma’ satışa çıkıyor.

Beşiktaşımız’ın adidas tarafından yeni sezon için hazırlanan ikinci forması ‘Beyaz Forma’, 3 Ağustos’tan itibaren tüm Kartal Yuvası mağazalarımızda ve adidas satış noktalarında taraftarlarımızın beğenisine sunulacak.

Beyaz Formanın Anlamı
"Her sezon olduğu gibi 2012/2013 sezonunda da kazanmayı hedeflediğimiz başarılarda en büyük itici gücümüz olacak; Beyaz formamız ile bembeyaz ve mutlu günlere doğru koşacağımıza emin olarak, yeni formamızın aynı zamanda kalbimizin de temizliğini ve duruşumuzu da temsil edeceğine inanıyoruz.”

Üstün Teknolojisi

Futbol Takımımız’ın 2012-2013 futbol sezonunda giyeceği formalar, uluslararası adidas tasarım ve teknolojileri uygulanarak hazırlandı.

adidas’ın ClimaCool® adını verdiği bu teknoloji ile spor sırasında vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılıklarını artırıyor.

Formalarda kullanılan FORMOTION teknolojisi ise, tasarımlarıyla sporcuların doğal hareketlerini destekleyen, performanslarını artıran ve sporun ihtiyaçlarına göre vücudun daha rahat hareket etmesini sağlayan kıvrım ve kesimlerden oluşuyor. FORMOTION ile mükemmel uyum ve rahatlık, üstün performansla bir arada sunuluyor