HABERLER

28.07.2012

DERNEKLER

NBA Başkan Yardımcısı da 'FEDA' Dedi

BJKUSA Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, NBA Uluslararası Basketbol Operasyonları Başkan Yardımcısı Brooks Meek ile bir araya geldi.

BJKUSA Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Sami Özçayır, birinci başkan yardımcısı Sunay Ciner, genel koordinatör Serap Tosun, yönetim kurulu üyeleri Nisim Kaneti ve Nihal Vahidoğlu’nun da katıldığı toplantıda NBA Uluslararası Basketbol Operasyonları başkan yardımcısı Brooks Meek ile görüşüldü.
Hazırlanan prezentasyon ile kulübümüzü ve BJKUSA Derneğini tanıtan dernek yöneticileri, kulübümüzün basketbolda da çok başarılı olduğunu ve hangi noktalarda NBA ile ortak çalışmalarda bulunabileceklerini belirtip ileriye dönük sürpriz projelerinden bahsettiler.
Başkan Yardımcısı Meek, NBA'deki pozisyonu gereği yılın sekiz ayını çeşitli ülkelerde geçirdiğini, birçok kez Türkiye’de de bulunduğunu ve takımımızın maçlarına katıldığını, dolayısıyla Türkiye’yi çok sevdiğini ve toplantı talebinin kendisini çok memnun ettiğini dile getirdi. Basketbol başarısından dolayı Beşiktaş’ın ve oyuncularının, NBA tarafından takip edildiğini, ayrıca Erkek Basketbol Takımımız altında da forma giyen, Deron Williams’ın hem Türkiye, hem Beşiktaş sevdalısı olduğunu belirten Brooks Meek, Williams’ı BJKUSA Derneği ile biraraya getirmek üzere gerekli çalışmaları yapacağını dile getirdi.
Ayrıca önümüzdeki sezonda Brooklyn Nets maçlarından birine BJKUSA Derneği ile birlikte gitme sözü veren Brooks Meek, BJKUSA derneği projeleri ile ilgili her türlü yardıma hazır olduğunu da sözlerine ekledi. “FEDA” tisörtü hediye edilen Meek, görüşmeden son derece memnun ayrıldı.