HABERLER

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız Destek Bekliyor

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörümüz Mehmet Önüt, kupa için taraftarlarımızdan destek istedi.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, play-off final serisi ilk maçında bugün (5 Haziran) saat 16.00’da Galatasaray ile Ahmet Cömert Spor Salonu’nda karşılaşacak.

Zorlu seri öncesi internet sitemize konuşan Antrenörümüz Mehmet Önüt, taraftarlarımızdan destek istedi.

Önüt, "2011–2012 sezonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin 2 önemli takımı final serisinde karşılaşacak. Bu sene tek Avrupa Kupası'nı ülkemize getirmiş olan Takımımız ile, Şampiyon Kulüpler Kupası 2.'si Galatasaray karşı karşıya gelecek. 2 takımın da en yüksek performansını göstereceği maçlar oynanacak" diye konuştu.

Takımımızın son durumu hakkında bilgi veren Mehmet Önüt, Cem Gezinci ile Bülent Yılmaz'ın ufak sakatlıklarının bulunduğunu, tedavilerinin devam ettiğini ve her iki oyuncumuzun da yarınki karşılaşmaya yetiştirilmeye çalışıldığını söyledi.

Taraftarlarımıza çağrıda da bulunan Önüt, "Final serisinin ilk müsabakasına hafta içi ve erken saatte olmasına rağmen tüm taraftarlarımızı bekliyoruz" dedi.
Serinin ilk maçı 5 Haziran Salı günü saat 16.00’da Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanacak. Bir sonraki maç ise 6 Haziran Çarşamba günü aynı salonda saat 17.00’de başlayacak. Serinin 3. karşılaşmaya uzaması durumunda iki ekip 7 Haziran Perşembe günü 18.00’de yine Ahmet Cömert Spor Salonu’nda kozlarını paylaşacak. Bu maç da şampiyonu belirlemezse son mücadele federasyonun açıklayacağı bir tarihte oynanacak.