HABERLER

27.04.2012

BASKETBOL

Final Four'da İlk Maçımız Bugün

Beşiktaş Milangaz Takımımız, EuroChallenge Final Four mücadelesindeki ilk maçına bugün çıkıyor.

Bu sezon başarıdan başarıya koşan Beşiktaş Milangaz Takımımız, EuroChallenge Final Four'da ilk maçını bugün TSİ 19.00'da ev sahibi takım Szolnoki Olaj ile oynayacak. Mücadele, NTV Spor'dan canlı yayınlanacak. Bu karşılaşmadan galip ayrılmamız halinde 29 Nisan Pazar günü TSİ 21.30'daki finalde mücadele edeceğiz. Beşiktaş Milangaz - Szolnoki Olaj maçının ardından TSİ 21.30'da yarı finalin diğer mücadelesinde Rusya temsilcisi T. Lyubertsy takımıyla, Fransa'dan Elan Chalon karşılaşacak.

Macaristan'daki Vatandaşlarımızı Debrecen'e Bekliyoruz

Final Four'un organize edileceği Debrecen'de öğrenim gören 200'e yakın üniversite öğrencisi taraftarımız, bizleri Fönix Hall'da yanlız bırakmayacak.

Ayrıca Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de yaşayan vatandaşlarımızı da kara, demir veya havayolu ile kolaylıkla ulaşabilecekleri Debrecen'de yanımızda görmek istiyoruz.

Viyana'dan 3 Saatte Ulaşabilirsiniz

Avusturya'nın başkenti Viyana, vatandaşlarımızın Avrupa'da yoğun olarak yaşadıkları şehirlerden birisidir. Viyana'dan Debrecen'e karayolu ile 3 saatte ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Viyana-Debrecen arası sefer yapan trenler, iki şehir arasında yaklaşık 6 saatlik bir sürede ulaşım fırsatı sunmakta. Bu tren seferleri hakkındaki detaylı bilgiyi aşağıdaki linkten edinebilirsiniz:

https://ticket.oebb.at/bin/jticket.pl

Şampiyonluk Yolunda Desteğinizi Bekliyoruz

Almanya'da Münih, Berlin ve diğer kentlerde yaşayan taraftarlarımız, bu sezon BG Göettingen ve Artland Dragons maçlarında olduğu gibi siyah-beyazlılarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Almanya'da yaşayan taraftarlarımızın bu büyük festivalde, Şampiyonluk yolunda bizleri bu kez de yalnız bırakmayacağına eminiz.

Diğer Avrupa ülkelerinde yaşayan taraftarlarımızı da bu yegane fırsatta mutlaka yanımızda görmek istiyoruz.

Final-Four Biletleri

Final Four'un tüm maçlarında geçerli olan tek biletler, 27 ve 35 Euro'dan satılmaktadır.

Avrupa'da yaşayan ve Beşiktaş Milangaz Takımımız'a destek vermek isteyen taraftarlarımız biletlerini, karşılaşmaların oynanacağı Fönix Sports Hall'da kendileri için açılacak olan özel bilet satış gişesinden temin edebileceklerdir.

Taraftarlarımız 27 Nisan Cuma gün yerel saatle 10.00-18.00 arasında bilet satın alabileceklerdir.

Taraftarlarımız, Türkiye Cumhuriyeti pasaportlarını göstererek biletleri alabilmektedir. Bir taraftarımıza en fazla 2 bilet satılacaktır.

Avrupa ülkelerinde yaşayan taraftarlarımızın biletler için önceden rezervasyon yapması faydalı olacaktır.

Rezervasyon için; lukacs@fonixinfo.hu e-posta adresine mesaj atabilirsiniz.