HABERLER

31.03.2012

GÜNCEL HABERLER

Büyük Beşiktaş Taraftarına Çağrı

Değerli Taraftarlarımız, Pazar günü oynayacağımız Samsunspor karşılaşmasında sizlerin sağduyusuna güveniyoruz.

Fiyapı İnönü Stadı'nda siyah-beyazlılarımıza büyük destek veren, tribünlerdeki şovlarıyla dünya medyasına konu olan, taraftarlığın en centilmen örneklerini ilklere imza atarak sergileyen Büyük Beşiktaş Taraftarına, Pazar günü oynanacak Beşiktaş-Samsunspor karşılaşmasında da ihtiyacımız bulunuyor.

Bu sezon stadımızda kötü tezhürat ve sahaya yabancı madde atılması sebebiyle kulübümüzün aldığı cezalar, aynı zamanda Büyük Beşiktaş Taraftarını da olumsuz etkilemiştir.

Spor Toto Süper Ligi 2011-2012 sezonunu Şampiyon tamamlamak isteyen Futbol Takımımız'ın, evimizde oynayacağımız Süper Final karşılaşmalarında Büyük Beşiktaş Taraftarının desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacı bulunmaktadır.

Beşiktaş-Samsunspor karşılaşmasının bilet fiyatlarında yüzde 25 indirime giderek taraftarlarımıza jest yapan Yönetim Kurulumuz, bu önemli mücadelede tribünlerin bir şölen havasında karşılaşmayı takip etmesini istemektedir.

Taraftarlarımızın sağduyusuna güvenen Yönetim Kurulumuz, bu mücadelede kötü tezahürat ve sahaya yabancı madde atılmasının sonucunda alınacak cezaların, Süper Final maçlarımızı etkileyeceğini hatırlatarak, Büyük Beşiktaş Taraftarının kendisine yakışan olgunluğu her zamanki gibi sergileyeceğine inanmaktadır.