HABERLER

27.03.2012

HENTBOL

‘Hedefimiz Türkiye Kupası’

Hentbol Takımımız'ın başarılı oyuncusu Ramazan Döne, ilk hedeflerinin Türkiye Kupası’nı kazanmak olduğunu söyledi.

İnternet sitemize açıklamalarda bulunan Ramazan Döne; sezon başında planladıkları hedeflere adım adım yaklaştıklarını belirterek, “Sezona iki kulvarda da şampiyonluk parolasıyla başladık. Şu ana kadar takım olarak kenetlendik, başarılı işler yaptık ve iki kulvarda da şampiyonluk için son düzlüğe girdik. Türkiye Kupası bize bir galibiyet kadar yakın. Hentbol Süper Ligi dörtlü finali öncesi, oynanacak olan Türkiye Kupası finalinde rakibimizi yenip kupaya uzanmak istiyoruz. Final mücadelesinde taraftarlarımızın da zafer coşkusuna ortak olmak adına tribünlerdeki yerlerini alacaklarına inanıyorum. Bunun yanında kupayı müzemize getirmek bize ligdeki dörtlü finalde artı bir motivasyon katacaktır." diye konuştu.
 
Hentbol Süper Ligi 21. hafta maçında Trabzonspor ile oynayacağımız derbi mücadelesi hakkında da konuşan başarılı oyuncumuz şunları söyledi:
 
“Hafta sonu Trabzonspor’a  konuk olacağız. Her zamanki oyunumuzu oynadığımız takdirde deplasmandan rahat bir galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Ligi namağlup şampiyon olarak bitirmek istiyoruz. Geride kalan 20 maçı kazandığımız gibi önümüzdeki maçlardan da zaferle ayrılacağımıza inanıyorum."