HABERLER

20.03.2012

BASKETBOL

‘Başarımızı Kupa İle Süslemek İstiyoruz’

Beşiktaş Milangaz Takımımız’ın Başantrenörü Ergin Ataman, EuroChallenge Kupası’nı almak istediklerini söyledi.

Beşiktaş Milangaz Takımımız’ın Başantrenörü Ergin Ataman, FİBA EuroChallenge Kupası ve hafta sonu oynayacağımız Banvit karşılaşması ile ilgili internet sitemize açıklamalarda bulundu.
FİBA EuroChallenge Kupası’nda başarılı bir performans sergilediklerini söyleyen deneyimli antrenörümüz, “Hedefimiz, EuroChallenge Kupası’nda önce yarı finali geçmek daha sonrada kupayı almak. Takım olarak bu kupada başarılı bir şekilde mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Bu başarımızı da kupa ile süslemek istiyoruz. Takımımız bu kupayı hak ediyor” şeklinde konuştu.
Başantrenörümüz Ergin Ataman, Beko Basketbol Ligi’nin 24. haftasında oynyacağımız Banvit karşılaşması ile ilgili de şunları söyledi: “Banvit karşılaşması gerçekten önemli bir maç. Zaten puan cetveli karşılaşmanın önemini ortaya koyuyor. Ligde haftanın maçı olarak gösteriliyor. Biz her maça hazırlandığımız gibi bu maça da hazırlanıyoruz. Tabii ki biraz sıkıntılarımız var, Carlos Arroyo bu karşılaşmada da oynayamayacak. Serhat Çetin’in ise durumu belli değil. Rotasyon konusunda biraz sıkıntı içerisindeyiz. Ama kendi evimizde oynayacağımız bu maçı kazanmak ve yolumuza devam etmek istiyoruz. Taraftarlarımızın bu maçta bize büyük bir destek vereceğini düşünüyorum.”