HABERLER

20.03.2012

BASKETBOL

Banvit Biletleri Satışta

Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımımız'ın, Banvit ile oynayacağı maçın biletleri Biletix'te satışa çıktı.

Tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nı kazanan ve FIBA EuroChallenge Kupası'nda dörtlü finale kalarak bu sezon büyük bir yükselişe geçen Beşiktaş Milangaz Takımımız, ligde de şampiyon olmak istiyor. Takımımız, Beko Basketbol Ligi 24. hafta mücadelesinde Banvit ile 24 Mart Cumartesi günü saat 17.00'de Beşiktaş Milangaz Arena'da karşılaşacak.
Türkiye Kupası'ndan sonra Beko Basketbol Ligi'nde de şampiyonluk hedefine ulaşmak isteyen Beşiktaş Milangaz Takımımız, Artland Dragons maçında takımımıza büyük destek veren siz değerli taraftarlarımızı Banvit mücadelesinde de yanında görmek istiyor.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Karşılaşmanın biletleri Biletix satış standları, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi ve www.biletix.com internet adresinden satışa çıkartıldı. Maç günü ise biletlerinizi Beşiktaş Milangaz Arena gişesinden alabilirsiniz. İnternetten bilet almak için tıklayınız.

Bilet fiyatları şu şekildedir:

Protokol Karşısı ve Pota Arkası: 10 TL
Bench Arkası: 25 TL
Protokol : 75 TL


MİLANGAZ ARENA'YA ULAŞIM

Taraftarlarımız, 58 A ve 59 B no'lu İETT otobüsleriyle Beşiktaş Milangaz Arena'ya ulaşabilirler.

Maç günü saat 15.00 ve 15.15'de Kabataş durağından kalkan ve Beşiktaş - Zincirlikuyu güzergahından Akatlar'a gelen 58 A no'lu otobüsten Anafartalar Okulu durağında inmek suretiyle, taraftarlarımız Milangaz Arena'ya kısa bir yürüyüş ile ulaşabilirler.

Ayrıca maç günü, 15.25'de Şişli Merkez durağından geçen ve Zincirlikuyu - Levent güzergahından Akatlar'a gelen 59 B no'lu otobüsten Spor Kompleksi durağında inmek suretiyle Milangaz Arena'ya yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Bu alternatiflerin yanı sıra Levent Metro Durağı ve Zincirlikuyu Metrobüs durağından kısa bir taksi yolculuğu ile Milangaz Arena'ya ulaşmak mümkündür.