HABERLER

‘Hedefimiz Türkiye'de ve Avrupa’da Şampiyonluk’

Engelli Basketbolcularımız Cafer Yumuk ve Yasin Cırgaoğlu, hedeflerinin çifte şampiyonluk olduğunu söylediler.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 13.hafta maçında karşılaşacağımız KDÇ.Karabükspor maçına hazırlanan takımımızda, antrenman öncesi internet sitemize açıklamalarda bulunan oyuncularımız Cafer Yumuk ve Yasin Cırgaoğlu, KDÇ. Karabükspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını belirttiler.
 
Beş sezondur Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız’da forma giyen deneyimli forvet oyuncumuz Cafer Yumuk, takımın durumu ve lig yarışı hakkında şunları söyledi: “ Gayet güzel bir ortamda son derece neşeli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Lig yarışında puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Bu nedenle her maçımız final anlamı taşıyor. Ligdeki en büyük rakibimiz Galatasaray’a karşı şanssız mağlubiyetler aldık. Kalan maçlarımızı kazanıp play-off’lara güçlü bir şekilde girmek istiyoruz. İnanıyorum ki 6’lı finalde karşılaşacağımız ezeli rakibimize karşı istediğimiz sonuçları alacağız ve şampiyonluğa ulaşacağız."
 
‘Champion Cup’ta İlk Hedef 8’li Final’
Avrupa Champion Cup 8’li finallerinin bu sezon İstanbul’da oynanacağını belirten bir diğer tecrübeli forvet oyuncumuz Yasin Cırgaoğlu, takımımızın Avrupa hedefleri ile ilgili olarak şöyle konuştu: “İstanbul’da oynanacak finallere katılmaya hak kazanmak için öne eleme turu grubunda ilk iki sırada kendimize yer bulmak zorundayız. 8’li finale katılmaya hak kazanabilecek güçte ve yetenekte bir takıma sahip olduğumuza inanıyorum. Finallere katıldığımızda maçların İstanbul’da oynanacak olmasının vereceği avantajla taraftarlarımızın da desteğini arkamıza alacağız ve şampiyon olmak için bütün gücümüzle çalışacağız. Özellikle Avrupa kupası maçlarında taraftar desteği çok önemli. Onların bize vereceği destek, saha içindeki bizlere moral kaynağı olacak."