HABERLER

18.02.2012

HENTBOL

Beşiktaş:35 Bursa Nilüfer Bld.:22

Hentbol Takımımız, ligin 15. haftasında karşılaştığı Bursa Nilüfer Belediye’yi 35-22 mağlup etti.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; Mesut Çebi, Uğur Çoban, Vladimir Zelic, Şenol Boyar, Ozan Arifoğlu, Bülent Erkol ve Tolga Özbahar yedilisi ile başladı.
Maça tempolu başlayan ekibimiz, ilk 5 dakikada beş gol bulurken konuk ekibe gol izni vermedi. Devre boyunca oyun ve skor üstünlüğünü elinde bulunduran siyah-beyazlılarımızda Kalecimiz Mesut Çebi, başarılı kurtarışlarıyla farkın kapanmasını önledi ve takımımız soyunma odasına 17-12 önde girdi.
İkinci yarı farkı eritmek için yüklenen rakibinin ataklarına sert savunmayla karşılık veren siyah-beyazlılarımız, hızlı hücumlardan bulduğu gollerle farkı açmaya devam etti. Son dakikalarda skorun etkisiyle tempoyu düşüren ekibimiz sahadan 35-22 galip ayrıldı. Siyah-beyazlılarımızda Tolga Özbahar 7 golle en skorer oyuncu olurken onu 4’er golle Şenol Boyar ve Oğuzhan Büyük takip etti.
Hentbol Takımımız, elde ettiği bu galibiyetle 15.hafta sonunda puanını 30’a yükseltti ve namağlup liderliğini sürdürdü. Siyah-beyazlılarımız, ligin 16. haftasında Bş.Bld.Ankara Spor’un konuğu olacak.