HABERLER

Beşiktaş:100 Antalya Bş.Bld.:58

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, ligin 9. hafta maçında Antalya Büyükşehir Belediye’yi 100-58 yendi.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; Cem Gezinci, Bülent Yılmaz, Deniz Acar, Kaan Dalay ve Ali Alu beşi ile çıktı.
Taraftarlarımızın desteğiyle maça hızlı başlayan ekibimiz Kaan Dalay ve Deniz Acar’ın arka arkaya bulduğu sayılarla farkı kısa sürede açtı. Savunmada iyi organize olan siyah-beyazlılarımız ilk periyotta rakibine sadece 8 sayı verdi ve mücadelenin bu bölümü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız’ın 30-8 üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci periyotta tempoyu düşüren siyah-beyazlılarımız, bu bölümde 16 sayı üretti ve ilk yarı 46-21 tamamlandı. Mücadelenin üçüncü çeyreğinde farkı eritmeye çalışan rakibimize hızlı hücumlardan bulduğu basketlerle cevap veren siyah-beyazlılarımız son periyota 74-40 üstünlükle girdi. Maçın final periyotunda skorun etkisiyle rahat bir oyun ortaya koyana siyah-beyazlılarımız, salondan 100-58 galip ayrıldı.
Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, bu galibiyetle puanını 9 maç sonunda 17’ye  yükseltti ve 2. sıradaki yerini korudu.