HABERLER

25.01.2012

FUTBOL

Futbolcularımızın Değerlendirmesi

Futbolcularımız Almeida, İbrahim Toraman, Necip ve Tanju, Gaziantepspor maçını değerlendirdi.

Takım için elinden geleni yaptığını söyleyen ve attığı 2 golle galibiyette büyük pay sahibi olan Almeida, “Zor bir takıma karşı önemli bir galibiyet aldık. Kendilerine fırsat vermedik. Üst üste iki önemli galibiyet aldık, bizim için önemli olan budur. Bugün çok pozisyona girdim ama bazen top kaleye girmek istemiyor. Benim yapmam gereken tek şey var; denemek, denemek ve denemek. Egemen’in golünden sonra büyük bir rahatlık hissettim, golden sonra bütün oyuncular ve kulübede olanlar beraber sevindi, bu ruh şampiyonluk için çok önemli” diye konuştu.
 
Son dakika gollerinin her zaman güzel olduğunu belirten İbrahim Toraman, “Beraberliği yakaladıktan sonra, özellikle son dakikada galibiyeti çok istedik ve sonunda kazandık. Çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.
 
Galibiyet golünden sonra yaşanan sevincin takım içindeki arkadaşlığı gösterdiğini söyleyen genç oyuncumuz Necip Uysal, “İlk yarıya iyi başladık ama pozisyonları değerlendiremeyip kötü bir gol yedik. İkinci yarıya golle başladık ve devamı geldi. Kazandığımız için sevinçliyiz” dedi.
 
Tanju ise “Egemen’e attığı golden sonra teşekkür ettim. 2 kere geriye düştük ama çok iyi bir geri dönüş yaptık. İlk yarı kendimi iyi hissettim ama ikinci yarıda biraz yorgunluk oldu. Maç kondisyonum da ileride daha iyi seviyeye gelecek” şeklinde konuştu.