HABERLER

17.01.2012

BASKETBOL

'Turu Geçebilecek Güçteyiz'

Kadın Basketbol Takımımız’ın Yardımcı Antrenörü Ömer Petorak, turu geçeceklerine inandığını söyledi.

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımımız, 19 Ocak Perşembe günü saat 20.00'de Beşiktaş Milangaz Arena’da FIBA EuroCup 2. Tur ikinci maçında Cran Canaria ile karşılaşacak.
Bu önemli mücadele öncesi Yardımcı Antrenörümüz Ömer Petorak internet sitemize değerlendirmelerde bulundu. Deplasmanda oynanan maçta faul atışlarından çok canlarının yandığını belirten Ömer Petorak şunları söyledi:
“Yorucu bir seyahatin ardından hemen maça çıktık. Uzun süre başabaş giden karşılaşmada, rakibimiz öne geçsede onları yakaladık ve farkın açılmasını engelledik. Ama hakemlerin kararları bizim oyunumuzu ortaya koymamızı engelledi. Ne zaman rakibimizi geçecek olsak aleyhimize verilen faul atışları ile durdurulduk. Bu da FIBA’nın yıllardır düzeltemediği bir ayıbı olarak bizim karşımıza çıktı. Tam bir Avrupa maçı oldu ve ev sahibi takım lehine kararlar verildi. Ama biz bunları unuttuk, şimdi önümüzde bir final maçımız var. Perşembe günü rakibimizi bize gereken fark ile yenip tur atlamak istiyoruz. Turu geçebilecek gücümüz var. Courtney döndü ve onun gelmesiyle biraz daha güçlendik. Ondan bu karşılaşmada yararlanacağım ama bir yandan da Wiggins’in durumu belirsiz, ilk maçta ona verilen bir diskalifiye kararı vardı, şimdi bu durumun sonuçlanmasını bekliyoruz. Perşembe günü taraftarlarımızı maça bekliyoruz, gerçekten onların desteğine çok ihtiyacımız olacak.”